Homepage  / Filme Online

Megan Fox și Michele Morrone joacă în noul thriller SF „Subservience”. Despre ce este vorba și ce roluri interpretează

Megan Fox și Michele Morrone joacă în noul thriller SF „Subservience”. Despre ce este vorba și ce roluri interpretează
9

de Andreea Hentea,

Megan Fox și Michele Morrone („365 de zile”) vor începe foarte curând filmările la thrillerul SF „Subservience”, o poveste despre surprizele mortale pe care ni le poate rezerva inteligența artificială, scrie digitalspy.com.

Megan Fox și Michele Morrone joacă în thrillerul SF „Subservience”

Megan Fox, vedeta francizei „Transformers”, în care a jucat cu Shia LaBeouf, și actorul italian Michele Morrone (cunoscut din producția Netflix „365 de zile”, dar și din serialul „Medici: Conducătorii orașului Florența”) joacă rolurile principale din apropiatul thriller SF „Subservience”. Acesta va avea în centru un tată (Michele Morrone) care achiziționează un robot casnic (Megan Fox) pentru a-l ajuta să aibă grijă de casa și de familia lui. Lucrurile iau însă o turnură imprevizibilă pe măsură ce se dovedește că robotul respectiv este o entitate înzestrată cu o conștiință proprie, care poate deveni deosebit de periculoasă.

Proiectul, dezvoltat de compania independentă de film Millennium Media, urmează să fie regizat de Scott Dale, care a mai colaborat cu Megan Fox la thriller-ul „Till Death” (difuzat, de asemenea, de Netflix), iar scenariul este scris de Will Honley și April McGuire. Încă nu se știe cine va mai figura în distribuție alături de cele două vedete și nu se cunosc nici detalii suplimentare ale poveștii.

Exclusif – Les stars aux abords de l’hôtel „Martinez” lors du 75ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

O cutie cu surprize

Deocamdată, Jeffrey Greenstein, președintele companiei Millennium Media, a declarat: „Megan și Michele sunt perfecți pentru acest thriller oportun și provocator, al treilea film la care Megan colaborează cu noi. Subiectul său de actualitate reprezintă un avertisment cu privire la inteligența artificială și la pericolele teribil de concrete care ar putea apărea din interacțiunea cu ea”.

Acesta a mai spus că „Filmul va dezvălui o latură a lui Megan Fox pe care nu am mai văzut-o până acum, oferindu-i prilejul de a juca un personaj cu nenumărate fațete. Întreaga distribuție va contribui la reușita acestei povești emoționante și abia aștept să vă arăt tot ce v-am pregătit”.

Megan Fox li se alătură durilor din franciza „Eroi de sacrificiu”

Pe Megan Fox o vom vedea, nu peste mult timp, în „Eroi de sacrificiu 4” / „Expend4bles” (2023), alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture, cărora li se vor adăuga noi veniți în celebra franciză de acțiune, printre care 50 Cent, Tony Jaa și Andy Garcia. Jason Constantine de la Lionsgate a descris deja filmul ca pe „o producție de acțiune fără limite” care „va ridica miza și va fi cea mai tare și cea mai explozivă aventură de până acum”.

Thrillerul „Subservience” va începe producția foarte curând, pe 7 ianuarie, iar „The Expendables 4” se va lansa în cinematografe spre sfârșitul acestui an, pe 22 septembrie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton