Homepage  / Știri

Megan Fox vrea să se reinventeze în „Carrie”

Megan Fox vrea să se reinventeze în „Carrie”

de Redactia Tvmania

Bruneta Megan Fox (25 de ani) este hotărâtă să scape de imaginea sexy pe care şi-a format-o în cele două filme din seria cu roboţi „Transformers”, scrie movieweb.com.

Prin urmare, aceasta – fan declarat al filmului horror „Carrie” (1976) – şi-a instruit agentul să obţină pentru ea rolul principal din remake-ul plănuit al producţiei. Dacă nu va reuşi să obţină rolul, Fox este – se pare – decisă să accepte un rol într-o producţie pe Broadway.

Studioul MGM lucrează la o nouă versiune a romanului lui Stephen King din 1974, în care adolescenta Carrie este batjocorită de colegii de liceu şi îşi foloseşte puterile telekinetice pentru a se răzbuna pe aceştia. Romanul a fost adaptat pe marele ecran după doi ani, cu Sissy Spacek în rolul principal, iar ulterior au urmat un muzical pe Broadway (în 1988), o continuare cinematografică (în 1999) şi un film TV (în 2002).

Scriitorul Stephen King a comentat decizia MGM spunând că nu îi înţelege utilitatea: „Am auzit zvonuri despre remake. Cine ştie ce se va întâmpla? Adevărata întrebare este de ce să refaci filmul, când originalul a fost atât de bun? Nu e «Casablanca», desigur, dar e un horror foarte bun, mai bun decât cartea. Deşi Lindsay Lohan în rolul lui Carrie… hmm. Ar fi distractiv de găsit actorii potriviţi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton