Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle a arătat lumii întregi o fotografie cu fiul său. Archie seamănă izbitor de mult cu prințul Harry

Meghan Markle a arătat lumii întregi o fotografie cu fiul său. Archie seamănă izbitor de mult cu prințul Harry

de Andra Stana,

Meghan Markle (40) a acordat un interviu în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres. În cadrul apariției televizate de joi, 18 noiembrie, Ducesa de Sussex a vorbit în principal despre viața de familie. Totodată, la un moment dat, fosta actriță a arătat o imagine rară cu fiul său, Archie, scriu hellomagazine.com și usmagazine.com.

În discuția pe care a avut cu Ellen DeGeneres, Meghan a mărturisit că, în prezent, se concentrează pe viața ei de familie în California. Ducesa de Sussex a dezvăluit că ea și prințul Harry (37) sunt „pur și simplu fericiți” în vila lor din Montecito. Aici, ei își cresc cei doi copii, Archie (2 ani) și Lilibet (6 luni).

Ducesa de Sussex a mai vorbit despre perioada în care făcea drumuri extrem de des în zona în care s-a filmat emisiunea lui Ellen DeGeneres. Markle dădea atunci audiții pentru a obține roluri în diverse filme. Ea a spus că avea o mașină veche Ford Explor Sport și la un moment dat nu mai putea deschide ușa șoferului cu cheia.

„Deschideam portbagajul, mă cățăram, închideam ușa de la portbagaj în spatele meu și mă târam peste toate scaunele până la volan și apoi înapoi, așa mergeam încoace și încolo”, a spus ducesa.

Archie, fiul lui Meghan Markle, îi seamănă leit tatălui său, prințul Harry

Meghan Markle a împărtășit cu Ellen DeGeneres și telespectatorii emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” mai multe imagini de colecție din arhiva sa personală. Aceasta a fost prima apariție a Ducesei de Sussex la o emisiune de la tv de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Ultima dată când ducesa de Sussex a arătat vreo imagine cu fiul său a fost în cadrul interviului acordat lui Oprah. Atunci, starul din „Suits” a împărtășit cu toți fanii ei imagini în care Archie alerga pe plajă și se simțea în largul său alături de părinții săi.

Acum, în imaginea pe care Meghan Markle a hotărât să o facă publică în emisiunea televizată difuzată joi, 18 noiembrie, la tv, Archie, în vârstă de 2 ani, a crescut și îi seamănă prințului Harry.

În imaginea care a putut fi văzută pe ecranele televizoarelor în timpul talk-show-ului realizat de Ellen DeGeneres, Archie ține un coș în mână. Se află într-un țarc alături de mai multe găini pe care le hrănește. Cel mic poartă o pereche de blugi și are în picioare cizmuțe galbene.

Deși stă cu spatele la aparatul de fotografiat, fanii cuplului Meghan – Harry sunt convinși că Archie și fiul cel mic al prințesei Diana seamănă ca două picături de apă.

Ducii de Sussex și copiii lor au stat acasă de Halloween

Soția prințului Harry i-a povestit lui Ellen despre clipele liniștite pe care le-a petrecut alături de familie de Halloween. Anul acesta, Archie a fost costumat în dinozaur, dar nu a rezistat prea mult îmbrăcat în costumul său, în timp ce micușa Lilibet s-a costumat în personajul Flower din pelicula „Bambi”. Meghan Markle și-a costumat bebelușul de 6 luni într-un sconcs.

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie, la începutul lui 2020.

La începutul lunii iunie, cuplul a anunțat că a venit pe lume cel de-al doilea copil, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Numele a fost dat după regina Elisabeta a II-a, alintată în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton