Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle, declarații șocante pentru Oprah: „Nu-mi doream să mai trăiesc”

Meghan Markle, declarații șocante pentru Oprah: „Nu-mi doream să mai trăiesc”

de Redactia Tvmania

Meghan Markle și prințul Harry au stat față în față cu Oprah Winfrey și au vorbit pentru prima oară despre viața din cadrul familiei regale și episoadele dificile care i-au convins să plece definitiv din Marea Britanie. 

Meghan Markle a dezvăluit că viața în sânul familiei regale și relațiile tensionate cu ceilalți i-au afectat mult sănătatea mintală. În timpul interviului său cu Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a dezvăluit că, însărcinată fiind cu Archie, ajunsese să aibă gânduri siucigașe.

„Mi-a fost rușine să o spun atunci și mi-a fost rușine să recunosc în fața lui Harry. Dar știam că dacă nu o spun – atunci o voi face”, a spus ea. „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”.

Ducesa a continuat: „A fost un gând clar și real, înfricoșător și constant”, explicând apoi că mintea ei „credea că s-ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

Meghan și-a amintit de o ieșire din ianuarie 2019 pentru un eveniment la Royal Albert Hall, după ce i-a vorbit prințului Harry despre gândurile ei.

„Îmi amintesc că a spus:„ Nu cred că poți merge ”și am spus„ nu pot rămâne singură”.

Fosta actriță a spus că poate vedea în fotografiile surprinse în acea seară că Harry o ține strâns de mână în ciuda zâmbetelor lor.

„Amândoi încercam să ne susținem”, a spus ea.

Ducesa de Sussex a mai spus că de fiecare dată când luminile teatrului se stingeau, „plângea”.

„Și de asta cred că este atât de important ca oamenii să-și amintească este că nu ai idee ce se întâmplă pentru cineva din spatele ușilor închise. Nici o idee”, a spus ea. „Chiar și oamenii care zâmbesc și strălucesc în lumina celor mai mai reflectoare. Trebuie să ai compasiune pentru ceea ce se întâmplă de fapt.”

Meghan a spus că i-a fost „rușine” pentru că își dorea să fie puternică și să nu pună mai multă presiune pe prințul Harry.

„Asta necesită atât de mult curaj pentru a admite că ai nevoie de ajutor”, a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton