Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle a furat toate privirile în rochia roșie superbă purtată la o gală din New York. La mână a avut o brățară a prințesei Diana

Meghan Markle a furat toate privirile în rochia roșie superbă purtată la o gală din New York. La mână a avut o brățară a prințesei Diana
4

de Andra Stana,

Meghan Markle și Prințul Harry s-au numărat printre invitații serii de miercuri la Gala Salute to Freedom, organizată la Intrepid Museum, în New York. Ducesa de Sussex a purtat o superbă rochie roșie. Soțul ei a îmbrăcat un costum elegant, asortat cu ținuta de prințesă a lui Meghan.

Ducesa de Sussex (40) a furat toate privirile atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie, creația Carolina Herrera. Meghan Markle și Prințul Harry au participat la Gala Salute to Freedom din New York, scrie eonline.com.

Ținuta semnată de designerul de origine venezueleană Carolina Herrera a avut o trenă amplă, decolteu adânc și bretele subțiri.

În materie de bijuterii, ducesa a ales să poarte doar un inel, o pereche de cercei și două brățări. Dintre acestea din urmă, una – cea cu diamante – i-a aparținut Prințesei Diana. În picioare a purtat o pereche de pantofi de satin decupați la spate, marca Giuseppe Zanotti.

Meghan-Markle-a-furat-toate-privirile-in-rochia-rosie-superba-purtata-la-Gala-Salute-to-Freedom-din-New-York-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Evenimentul este primul la care participă cei doi soți, după o lungă perioadă în care au evitat să apară la evenimente mondene. Evenimentul a fost organizat în onoarea veteranilor de război.

Meghan, mândră de soțul ei

În timpului Galei Salute to Freedom, Meghan Markle a fost întrebată de un reporter dacă e mândră de soțul său. Ducesa de Sussex a răspuns repede: „Sunt mereu mândră de el, da”.

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, a prezentat Premiul Intrepid Valor „membrilor serviciului și veteranilor care trăiesc cu rănile invizibile ale războiului”, potrivit Muzeului Intrepid Sea, Air & Space, care găzduiește evenimentul. Gala „recunoaște conducerea extraordinară și onorează bărbații și femeile curajoși care servesc în apărarea națiunii noastre.

Meghan și Harry au vorbit despre sănătatea mintală în cadrul evenimentului

Ultima oară când s-au aflat pe covorul roșu la un eveniment important a fost în urmă cu doi ani. Ducii de Sussex au mers împreună la premiera europeană a filmului „The Lion King”, în Londra, în 2019. Meghan a purtat atunci o rochie din plasă din colecția Jason Wu.

Meghan și Prințul Harry au sosit la Gala Salute to Freedom din New York, marcând unul dintre cele mai mari evenimente pe covorul roșu de când s-au căsătorit în 2018.

Cei doi s-au ținut de mână în timp ce au mers prin muzeu. Prințul Harry a fost invitat pentru a prezenta Premiul Intrepid Valor militarilor și veteranilor.

În discursul său, Harry a vorbit despre cauza care este atât de apropiată de inima sa. Fiul Prințesei Diana a povestit despre perioada petrecută în armată, spunând:

„Experiența mea în armată m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Voi fi mereu recunoscător pentru oamenii alături de care am putut sluji. Oriunde în lume ne-am afla”.

Meghan și Harry au vorbit la eveniment despre sănătatea mintală:

„Mintea experimentează traume și durere. Fie în conflict sau acasă, fie în uniformă sau nu. Este nevoie de antrenament, precum și de recuperare și îngrijire, indiferent cine ești și indiferent ce faci. Sănătatea noastră fizică și sănătatea mintală sunt una și aceeași. La fel de mult cum aspirăm să fim apți fizic, la fel trebuie să fim apți mental”.

Sursa foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton