Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle a împlinit 42 de ani. Ce planuri are ducesa de ziua ei de naștere

Meghan Markle a împlinit 42 de ani. Ce planuri are ducesa de ziua ei de naștere

de Redactia Tvmania

Meghan Markle, fosta actriță americană care a devenit celebră datorită căsătoriei cu Prințul Harry al Marii Britanii, sărbătorește astăzi împlinirea a 42 de ani. Vedeta are deja planificată în amănunt această zi specială.

Deși Meghan nu a sărbătorit public ziua ei de naștere anul trecut, a marcat împlinirea vârstei de 40 de ani în 2021 prin anunțarea inițiativei „40×40”.

Prin care încuraja oamenii să dedice 40 de minute din timpul lor pentru a sprijini femeile care se întorc la muncă. Anunțul a fost făcut printr-o convorbire video cu ajutorul comediantului Melissa McCarthy, iar spre finalul clipului, Prințul Harry a apărut în mod surprinzător!

În 2018, în ziua în care a împlinit 37 de ani, Meghan a avut o dublă sărbătoare, alăturându-se Prințului Harry la nunta prietenului său, Charlie van Straubenzee.

În 2022, Meghan a primit urări din partea unor personalități importante. Regele Charles, Regina Camilla, Kate Middleton și Prințul William i-au transmis mesaje pe rețelele sociale, cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani pe 4 august.

„Îi dorim Ducesei de Sussex o zi de naștere fericită”, au scris Kate și William pe Twitter, însoțind mesajul cu o fotografie a lui Meghan de la vizita ei în Regatul Unit cu câteva luni în urmă, cu ocazia sărbătoririi Jubileului de Platină al Reginei Elizabeth.

Ce planuri are Meghan Markle pentru ziua sa de naștere

Ducesa de Sussex împlinește astăzi 42 de ani. Conform publicației People, aceasta va sărbători departe de ochii lumii, așa cum a făcut și în trecut.

Ziua specială a lui Meghan va fi probabil subliniată de timp petrecut alături de Prințul Harry și copiii lor, Prințul Archie, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani – și, poate, un tort, așa cum au avut anul trecut pentru Lili!

Meghan Markle și Prințul Harry: o viață în continuă schimbare

Acestă vară marchează și trei ani de când Ducele și Ducesa de Sussex s-au stabilit în Montecito, după retragerea lor din rolurile lor regale în 2020. O sursă apropiată celor doi a declarat exclusiv pentru PEOPLE în articolul din coperta săptămânii că pentru Prințul Harry este o viață „foarte diferită”, pe care „pare să o accepte cu entuziasm”.

În ciuda faptului că sunt recunoscuți, un prieten spune că Prințul Harry și Meghan sunt destul de relaxați.

„Prietenul meu spune că Harry e genul de tip care savurează o bere și o friptură cu cartofi”, spune el. „Când se distrează împreună, sunt jucauși și plini de farmec”.

În ciuda ieșirilor lor publice la restaurante, plajă și piețe locale, Prințul Harry și Meghan Markle petrec în mare parte timpul în intimitate. Lucrează într-un birou comun în cadrul proprietății lor extinse de 14,65 milioane de dolari, care include adăposturi pentru pui, un loc de joacă și o grădină legumicolă.

„Pentru ei nu este importantă atenția publică. Preferă întâlniri în grupuri mai mici la ei acasă, karaoke și alte activități de acest gen”, spune prietenul lor. (Dintre cei doi, Harry este mai des prezent în spațiul public). Dar când Meghan vine să-și ia copiii de la școală, „vorbește cu toată lumea; nu există nicio prefăcătorie”, spune un localnic din Montecito cu vechime în zonă.
În ceea ce privește prioritățile lor acum, o sursă afirmă că Meghan „dorește doar să se concentreze pe copiii lor și pe viața lor în Montecito”.

Ducele și Ducesa de Sussex „sunt foarte uniți când vine vorba de valorile familiale și modul în care își cresc copiii. Sunt ambii părinți minunați”, adaugă sursa. „Copiii lor sunt lumea lor”.

„Scopul” cuplului, după cum afirmă o sursă, este ca Archie și Lili să aibă „o viață normală, pe cât posibil”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton