Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle acuză tabloidele britanice că i-au distrus relația cu tatăl ei

Meghan Markle acuză tabloidele britanice că i-au distrus relația cu tatăl ei

de Redactia Tvmania

Situația se complică în instanță pentru Meghan Markle după ce aceasta acuză tabloidele britanice că i-au distrus relația cu tatăl ei.

Publicația The Guardian scoate la iveală noutăți din procesul pe care soția Prințului Harry îl are împotriva celor de la Mail on Sunday. 

„Credem că Mail on Sunday nu mai continuă de mult timp acest proces doar pentru a se apăra legal, ci s-au decis să înrăutățească situația prin generarea de titluri de senzație”, a declarat o sursă apropiată lui Meghan Markle pentru The Guardian.

„Se concentrează să tărăgăneze tot acest proces și abuzează de sistemul juridic, totul pentru a folosi detalii personale irelevante în articole exclusive, sperând că așa vor putea ascunde faptele lor ilegale și vor distrage atenția de la adevăratele motive ale acestui proces”.

Recent, lui Meghan i s-a cerut „să aducă dovezi din care să reiasă că i-ar fi oferit suport financiar tatălui său, având în vedere că ea nu îi înapoiase banii pe una din taxele de studiu, taxă plătită de tatăl său pentru ca ea să își continue studiile universitare”, potrivit The Guardian.

 Avocații acesteia susțin însă că ea nu ar fi știut de taxa rămasă neplătită și, mai mult decât atât, „relația financiară” a fost întotdeauna recipocă:

„Meghan a rămas mereu angajată full-time în timp ce mergea la castinguri pentru diferite roluri, a lucrat atât pe postul de caligraf-profesionist cât și într-un restaurant. Tatăl ei îi oferea ocazional suport financiar, așa cum și ea i-a oferit suport financiar din momentul în care a început să-și câștige propriul venit.”

Tot avocații lui Markle mai spun și că aceasta i-a oferit tatălui său ajutor financiar semnificativ între 2014 și 2018, cât timp ea avea un rol principal în serialul „Suits”. Nu a mai făcut-o, totuși, după ce relația lor s-a răcit, cu puțin timp înainte de nunta cu Prințul Harry. „Au avut o relație tată-fiică foarte apropiată în timpul copilăriei ei și au rămas apropiați până când el a devenit ținta tabloidelor britanice acum 3 ani”, mai declară avocații actriței pentru The Guardian.

 Scandalul a luat naștere înainte ca Meghan Markle și Prințul Harry să se căsătorească, mai exact când aceștia au aflat cum Thomas Markle ar fi colaborat în secret cu paparazzi britanici pentru a publica fotografii profitabile cu el, ilustrându-l în timp ce se pregătea pentru ceremonia fiicei sale. În cele din urmă acesta nu a mai participat la marele eveniment, motivând că ar fi suferit un infarct în urma căruia doctorii l-au sfătuit să nu zboare la Londra, fiindcă „l-ar putea ucide”.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton