Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle, apariție de senzație la New York. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex

Meghan Markle, apariție de senzație la New York. Cum a fost surprinsă ducesa de Sussex
14

de Andra Stana,

Meghan Markle a participat, marți, la gala Women of Vision Awards, unde a fost premiată pentru eforturile sale de a împuternici femeile din lumea întreagă. Ducesa de Sussex nu a venit singură la eveniment, ci a avut alături doi invitați speciali. Despre cine este vorba și cât a costat ținuta aleasă de soția prințului Harry.

Meghan Markle a primit premiul „Women of Vision”

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a primit premiul „Women of Vision” în cadrul unei ceremonii de gală la New York. Fosta actriță a fost felicitată pentru susținerea femeilor și tinerelor fete din lumea întreagă.

Vorbind pe scena de la Ziegfeld Ballroom din Manhattan, Meghan a spus mulțimii: „Nu este niciodată prea târziu să începi. Poți fi vizionarul propriei tale vieți”.

Fosta actriță – care a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Prințul Harry, și de mama sa, Doria Ragland – a recunoscut cât de mult a influențat-o revista Ms. când era mică.

Pe scena galei din New York, Meghan i-a mulțumit scriitoarei Gloria Steinem, care i-a înmânat premiul.

„Când mă gândesc la copilăria mea, la amprentele ce au fost gravate în mintea mea, acum pot conecta punctele într-un mod mult mai bun pentru a înțelege cum am devenit o tânără feministă și am evoluat în activistă”, a mai spus Markle.

Meghan Markle, într-o rochie aurie pe covorul roșu

Meghan Markle, care este mama a doi copii – Prințul Archie, patru ani, și Prințesa Lilibet, 23 de luni – a fost strălucitoare la Premiile Women of Vision 2023 ce s-au desfășurat la New York. Soția prințului Harry a ales pentru această ocazie o rochie aurie, fără bretele, o creație a designerului Johanna Ortiz. Ducesa de Sussex și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante și o pereche de sandale cu toc. Despre încălțări, Daily Mail scrie că ar fi costat aproximativ 1350 de dolari.

Pentru a adăuga și mai mult strălucire look-ului ei, Meghan Markle a purtat mai multe brățări cu diamante la încheietura mâinii stângi, una dintre ele părând a fi un model Cartier care a fost deținut cândva de Prințesa Diana – și care, potrivit experților, ar putea valora între 18.000 și 150.000 de dolari.

De asemenea, ea a purtat brățara ei preferată de aur Cartier Love Bracelet, în valoare de 7.350 de dolari, un model pe care a fost văzută purtându-l de ani de zile.

Potrivit publicațiilor internaționale, rochia purtată marți de Meghan Markle costa aproximativ 1900 de dolari. În total, ținuta ducesei de Sussex costa 12.000 de dolari.

Pe de altă parte, Harry a purtat un costum elegant, negru, la care a asortat o cămală albă și o cravată albastră.

Meghan Markle, apariție uluitoare la Women of Vision Awards. Cu cine a apărut pe covorul roșuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Gala din New York este primul eveniment public la care Meghan și Harry au participat, după ce ducesa a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, pe 6 mai. La evenimentul istoric a mers atunci doar ducele de Sussex, care a s-a grăbit să plece înapoi spre California pentru a putea fi alături și de fiul lui, Archie, care a împlinit 4 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton