Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle ar urma să fie protagonista din The Bodyguard 2. Ce legătură are rolul cu Prințesa Diana 

Meghan Markle ar urma să fie protagonista din The Bodyguard 2. Ce legătură are rolul cu Prințesa Diana 
4

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a dat lovitura! Soția prințului Harry ar fi pe punctul de a se întoarce la cariera ei de actriță. Meghan Markle ar fi fost contactată pentru a juca în „The Bodyguard 2”. Ducesa ar urma să fie personajul feminin principal din această continuare a filmului din 1992, în care protagoniști au fost Whitney Houston și Kevin Costner. Pe de altă parte, dacă ar ajunge să joace în Bodyguard 2, Meghan Markle ar călca pe urmele soacrei sale, regretata Prințesă Diana.  

Meghan Markle ar urma să joace în The Bodyguard 2 

Posibilitățile de carieră ale lui Meghan Markle par nesfârșite în acest moment- relansarea „The Tig”, o carte de memorii a ei, colaborări cu influenceri – dar se va întoarce la cariera ei de actriță? Înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan era o actriță pe punctul de a deveni un nume cunoscut, iar acum, relatează The Daily Express, este selectată pentru un rol iconic care are de fapt legături cu regretata ei soacră, Prințesa Diana, potrivit Yahoo Entertainment. 

Meghan Markle, surprinsă la plimbare, după ce s-a aflat că a pierdut un contract de milioane. Detaliile surprinse de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dacă Meghan optează să se întoarcă la actorie, ar trebui să fie pentru un rol de nivel superior, senzațional. Acest lucru s-ar potrivi cu siguranță – există informații conform cărora Meghan Markle este luată în considerare pentru rolul principal în continuarea filmului „The Bodyguard” din 1992, în care au jucat Whitney Houston și Kevin Costner. Este interesant faptul că, înainte de moartea sa, în 1997, Diana a fost luată în considerare exact pentru acest rol, dar după ce a murit, proiectul a fost amânat, până acum. 

Whitney Houston și Kevin Costner, în „The Bodyguard”

Prințesa Diana ar fi trebuit să joace în Bodyguard 2 

Daily Express relatează că lui Costner i s-a propus ideea unei continuări, iar o sursă a declarat: „Singurul lucru pe care Kevin îl iubește mai mult decât un actor subestimat ca Meghan este un succes de box office.” 

În 2012, Costner a declarat: „Studioului i-a plăcut ideea de a face un „Bodyguard 2”, cu Diana ca protagonistă”, jucând alături de el. Costner chiar a vorbit cu Diana la telefon: „Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguță la telefon și mi-a pus întrebarea: „Vom avea, cum ar fi, o scenă de sărut?”. A spus-o într-un mod foarte respectuos. Eu am spus ‘Da’”, a declarat Costner pentru People la acea vreme. „’Vor fi câteva scene cu săruturi, dar putem face ca și asta să fie în regulă.’” 

Prințesa Diana

Diana, care la acea vreme se afla în proces de divorț de prințul Charles, a declarat: „Uite, poate că viața mea va deveni a mea la un moment dat. Dă-i drumul și fă acest scenariu, iar când va fi gata voi fi într-o situație foarte bună”. A murit înainte ca acest vis să se realizeze. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton