Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei vitregă. Ce acuzații îi aduce

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei vitregă. Ce acuzații îi aduce
8

de Roxana Mirea,

Samantha Markle a dat-o în judecată pe sora ei vitregă, Meghan Markle. Aceasta o acuză pe soția Prințului Harry de defăimare, acuzând-o că a făcut „declarații false și rău intenționate” în timpul interviului cu Oprah Winfrey. În plus, Samantha mai spune că Meghan a publicat înformații false și în cartea „Finding Freedom”.

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei

Meghan Markle este dată în judecată pentru defăimare de sora ei vitregă, Samantha Markle, pentru interviul exploziv pe care ea și Prințul Harry l-au acordat lui Oprah Winfrey în urmă cu aproape un an.

Samantha, în vârstă de 57 de ani, susține în documentele de judecată obținute de Page Six că Meghan, în vârstă de 40 de ani, a făcut „declarații false și rău intenționate” în timpul interviului.

Ea o acuză pe soția Prințului Harry că a pretins în mod fals că este „singurul copil” și susține că Meghan a mințit cu privire la intervalul de timp când s-au văzut ultima dată.

Implicația defăimătoare este că reclamantul nu a avut nicio relație cu sora ei Meghan, ele erau străini virtuali și reclamantul și-a creat o carieră profitabilă vânzând povești false tabloidelor și posturilor de televiziune când ea nu știe nimic despre copilăria pârâtei”, se arată în dosar.

Meghan Markle, dată în judecată de sora ei vitregă. Ce acuzații îi aduceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce acuzații îi mai aduce Samantha lui Meghan Markle

Samantha Markle continuă să o acuze pe Meghan Markle că l-a lovit pe tatăl lor, Thomas Markle, în încercarea de a vinde lumii o poveste falsă despre viața ei.

Meghan a susținut în mod fals că: (a) s-a ridicat, în esență, din sărăcia virtuală; (b) ea a fost forțată de la vârsta de 13 ani să lucreze într-o serie de locuri de muncă prost plătite pentru a putea trăi”, se mai arată în plângere. De asemenea, soția Prințului Harry este acuzată că a indus în eroare publicul cu privire la absența lui Thomas de la nunta ei din 2018.

„Domnul Markle a suferit două atacuri de cord în săptămânile dinaintea nunții inculpatului, care a avut loc în mai 2018, din cauza stresului asociat cu nunta regală, a urmăririi și hărțuirii constante de către paparazzi și alte mass-media și a mesajelor text supărătoare pe care le-a primit de la inculpat și prințul Harry. Cardiologul i-a spus că este prea bolnav pentru a călători în Anglia pentru nuntă; Domnul Markle nu a refuzat să participe la nuntă, dar a fost instruit de către medicul său să nu meargă.”

Samantha susține, de asemenea, că sora ei vitregă „a publicat și difuzat declarații false și rău intenționate despre reclamant în cartea „Harry si Meghan. Drumul spre libertate” / „Finding Freedom”, pe care ea o numește „nimic mai mult decât o carte plină de minciuni.”

Samantha cere despăgubiri de 75.000 de dolari și pentru costul onorariilor judiciare și avocaților.

Avocatul lui Meghan Markle, Michael Kump, a declarat pentru TMZ că: „Acest proces fără temei și absurd este doar o continuare a unui model de comportament tulburător. Îi vom acorda atenția minimă necesară, ceea ce este tot ce merită.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton