Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle, descrisă ca „dependentă de faimă” într-o nouă carte despre viața ei

Meghan Markle, descrisă ca „dependentă de faimă” într-o nouă carte despre viața ei

de Redactia Tvmania

O nouă carte legată de viașa Prințului Harry și a fostei actrițe Meghan Markle face furori și în presa britanică.

Autoarea Lady Colin Campbell a publicat pe 25 mai cartea intitulată „Meghan and Harry: The Real Story” Conform celor de la Page Six, Lady Colin o descrie pe Meghan Markle ca fiind interesată de faimă și succes, folosindu-se de tot ceea ce o înconjoară.

Colin Campbell este o cunoscută scriitoare britanică cu foarte multe cunoștiințe în cercurile importante din Marea Britanie. Este om de radio, iar de-a lungul timpului a mai publicat alte trei cărți despre familia regală britanică. Aceasta confirmă imaginea lui Meghan prezentată de către tabloidele britanice și dorește să arate relațiile sale cu ceilalți membri ai familiei.

Ea mai spune că Meghan își dorește ca într-o zi să candideze pentru postul de președinte al Statelor Unite și că „Anglia nu este de ajuns pentru ea”, a explicat Lady Campbell.

Autoarea a descris-o ca fiind „dependentă de faimă.” Lady Colin a criticat-o într-un mod foarte dur și direct, spunând că „întreaga ei viață este actoria.” Iar în legătură cu Prințul Harry, el era pur și simplu „disperat să cunoască pe cineva” și că „este patetic.”

Conform publicației mai sus menționate, autoarea cunoaște și a trăit multe dintre scandalurile legate de familia regală.

„Cunosc foarte multe. Pe membrii familiei regale, pe prietenii lor. Am fost la petrecerile lor. Am fost în casele lor.”

Aceasta a continuat să o compare pe Meghan spunând că „această persoană nu este cu mult mai potrivită pentru viața regală decât Angelina Jolie pentru o competiție de box. Ea s-a ridicat cu mult peste ce i se cuvine, iar pentru că mereu și-a dorit să fie o stea, a avut această înclinație pentru exagerare.”

„Cât pentru Harry, ar fi trebuit să fie mai informat. Această absurditate cum că ea nu ar fi știut multe despre el la început… adică serios. A citit despre el în cărți”, a adăugat Campbell.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton