Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle împlinește 40 de ani. Ce planuri are ducesa pentru aniversarea sa

Meghan Markle împlinește 40 de ani. Ce planuri are ducesa pentru aniversarea sa

de Redactia Tvmania

Meghan Markle împlinește pe 4 august 40 de ani. Soția prințului Harry și-a planificat deja anviersarea, care va avea loc însă într-un cadru restrâns, în casa pe care o dețin cei doi în Montecito, California. 

Pentru a avea o zi de naștere fără cusur, Meghan a apelat la ajutorul organizatorului de evenimente, Colin Cowie, care lucrează de multă vreme cu buna sa prietenă, Oprah Winfrey. Pe lista invitaților cu siguranță se vor afla celebrități care locuiesc în vecinătatea lui Meghan și Harry și se presupune că cea mai așteptată prezență va fi cea a prezentatoarei Oprah Winfrey.

Conform apropiaților, ducesa de Sussex plănuiește un eveniment restrâns care va avea loc pe proprietatea lor, cu 65 de oaspeți.

„Megan vrea o mică adunare. Sunt invitați aproximativ 65 de persoane, cei mai apropiați prieteni și familia ei ”, a declarat o sursă pentru publicația The Mirror. „Colin i-a fost recomandat de Oprah, care organizează întotdeauna petreceri fabuloase”.

Sursa a precizat, de asemenea, că Harry a comandat un tort special de la o mică afacere din Santa Barbara, Posies & Sugar, o brutărie care „adoră să creeze delicii personalizate”, astfel încât acesta va fi unul dintre elementele delicioase din meniu. Cowie se asigură că restul mâncării și vinului provin și de la ferme și podgorii locale. Totodată, surse apropiate celor doi declară că Harry i-ar pregăti cadou o vacanță surpriză soției sale. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton