Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

de Redactia Tvmania

Meghan Markle nu a dorit să participe alături de Harry la înmormântarea Prințului Philip, motivul fiind unul uluitor! 

În weekend Palatul Buckingham confirma presei britanice că Ducele de Sussex va fi prezent la funeraliile bunicului său, de altfel, Harry a și a ajuns în Marea Britanie duminică și este nevoit să petreacă câteva zile în carantină. 

Tot atunci, un reprezentant al familiei regale a precizat că Meghan nu va fi prezentă. Motivul invocat de oficiali fiind că „Ducesa de Sussex „a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească”, aceasta fiind însărcinată cu al doilea copil.

Care este de fapt  adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle a rămas acasă, în Montecito, California, în timp ce prințul Harry a zburat la Londra pentru că „nu vrea să fie centrul atenției” la înmormântarea prințului Philip, susțin prietenii ei apropiați citați de DailyMail.

În ciuda faptului că ducesa însărcinată a refuzat să se întoarcă la Londra împreună cu Harry pentru a se alătura familiei sale îndoliate, prietenii spun că ea și prințul Philip „au avut o legătură specială și ea l-a adorat”.

În plus față de faptul că nu dorește lumina reflectoarelor, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a confirmat anterior că Meghan „a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească”, deoarece este însărcinată în șase luni.

„Meghan a spus că principala ei preocupare este susținerea lui Harry. Ea a spus că a lăsat la latitudinea lui dacă va participa sau nu la înmormântare ”, a declarat pentru DailyMail.com un apropiat al lui Meghan.

„Meghan a spus că în aceste vremuri familia ar trebui să se unească și să lase neînțelegerile deoparte. Ea a spus că asta ar vrea prințul Philip și că este dispusă să ierte și să meargă mai departe”, a mai spus sursa.

Se pare că nici Doria, mama fostei actrițe, nu a dorit ca fiica sa să se întoarcă în Marea Britanie:

„Doria a insistat ca Meghan să rămână acasă și să-l susțină pe Harry de departe. La fel ca Harry, Doria este foarte protectoare față de Meghan și nu vrea să o vadă punându-și propria sănătate în pericol. Stresul este ultimul lucru de care Meghan are nevoie acum”.

Se pare că și familia regală a fost înțelegătoare cu privire la decizia ducilor de Sussex:

„Meghan a spus că participarea sau nu la înmormântarea prințului Philip nu va schimba relația ei cu regina. A spus că regina îi înțelege absența și ar vrea ca ea să rămână în siguranță și sănătoasă pentru bebeluș ”, a mai precizat sursa, completând că  „Meghan a spus că acesta este momentul oportun pentru ca Harry să-și repare relația cu fratele său și cu tatăl său. Nu trebuie să fie acolo pentru asta”.

Rămâne de văzut dacă Harry va reuși să poarte o discuție cu tatăl și fratele său, după funeraliile prințului Philip.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton