Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle l-ar putea susține financiar pe Prințul Harry, după ce s-au mutat în Los Angeles

Meghan Markle l-ar putea susține financiar pe Prințul Harry, după ce s-au mutat în Los Angeles

de Redactia Tvmania

De pe 1 aprilie 2020, Meghan Markle și Prințul Harry nu mai au în mod oficial calitatea de membri seniori ai familiei regale, fapt pentru care în viața lor vor avea loc și câteva schimbări.

Este posibil ca Meghan Markle să îl susțină financiar pe Prințul Harry pentru ca el să trăiască și să lucreze permanent în Statele Unite, după cum a declarat un avocat specializat în imigrări pentru Page Six. Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în acest moment în Statele Unite, iar dacă ei ar fi rămas în Canada, care face parte din Commonwealth, Ducele ar fi putut să lucreze deoarece regulile sunt diferite în Canada.

În această situație, Prințul Harry are trei opțiuni pentru a obține o Carte Verde, adică un document care atestă dreptul de reședință în Statele Unite ale Americii, și anume, se poate susține singur, îl poate sponsoriza Meghan sau un alt cetățean din Statele Unite. El va primi un permis de muncă și unul de călătorie temporar după ce îi vor fi aprobate, la fel ca în cazul oricărui cetățean, iar procesul de a primi un permis de ședere permanentă ar putea dura și mai mult de un an.

După trei ani de la obținerea acestei Cărți Verzi, Prințul Harry ar putea deveni cetățean american. Cu toate acestea, după cum știm, Prințul Harry este al șaselea în linie succesorală la tron și ar însemna că el va trebui să renunțe la acest titlu, lucru care nu se va întâmpla, a mai spus acel avocat.

După ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles luna trecută, el ar putea primi o viză din categoria B1/B2, care este o viză turistică obișnuită sau din categoria A1, care este pentru oficialii guvernamentali și diplomați.

După ce în urmă cu o săptămână, președintele Donald Trump a anunțat pe Twitter că Statele Unite nu vor mai plăti pentru serviciile de securitate ale celor doi, o viză din categoria A1 nu l-ar putea ajuta pe Prințul Harry. El ar putea aplica pentru una de tip O-1 dacă ar avea contracte importante acolo sau pe cineva cu o funcție extraordinară.

„Probabil că i-ar putea sponsoriza o organizație non-profit, având în vedere că ei au experiență în această zonă de activism. Dacă ONG-ul nu este din SUA, ei ar putea avea nevoie de o altă entitate americană a organizației”, a mai spus un avocat specializat în imigrări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton