Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, noi detalii despre perioada în care a avut gânduri sinucigașe. De ce a simțit nevoia să se confeseze

Meghan Markle, noi detalii despre perioada în care a avut gânduri sinucigașe. De ce a simțit nevoia să se confeseze
7

de Roxana Mirea,

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a fost întrebată despre decizia sa de a detalia momentul în care s-a gândit să-și pună capăt zilelor în timp ce trăia între zidurile palatului și a recunoscut că "nu a fost o decizie ușor de luat, după cum vă puteți imagina".

Meghan Markle, noi dezvăluiri despre gândurile sinucigașe

Întrebată de ce a ales să dezvăluie acest lucru în timpul interviului bombă acordat lui Oprah Winfrey în martie 2021, Meghan Markle a declarat marți seară în fața mulțimii de la premiile Ripple of Hope:Nu vreau ca nimeni să se simtă singur. Și atunci când ai trecut prin ceva care reprezintă o provocare, și toată lumea, mai ales în ultimii ani, cu lockdown și COVID, are o experiență de acest gen pe care s-ar putea să nu o exprime.

Cu toții trebuie, atunci când putem, dacă ne simțim suficient de curajoși, să vorbim sincer despre propria experiență”, a spus ea. „Oferă altor persoane spațiul și curajul de a face același lucru, dar mai mult decât atât, pentru a simți cu adevărat că nu ești singur, pentru că eu cred că asta este adesea ceea ce poate fi cel mai mare obstacol atunci când te simți așa, nu vezi o cale de ieșire.”

În timpul interviului cu Winfrey, Markle a uimit telespectatorii când a spus că a fost victima unui „asasinat de caracter” și că presiunea a împins-o până la automutilare, scrie Page Six.

„Uite, mi-a fost foarte rușine să spun asta la momentul respectiv și mi-a fost rușine să recunosc asta mai ales în fața lui Harry, pentru că știu câte pierderi a suferit, dar știam că dacă nu o spun, atunci o voi face”, a recunoscut fosta actriță: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”.

Le prince Harry et Megan Markle au photocall de la soirée de gala „Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope 2022” à l’hôtel Hilton de New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce a decis Meghan Markle să vorbească despre gândurile sinucigașe

Ducii de Sussex s-au adresat mulțimii după ce și-au ridicat premiul, iar Meghan Markle a spus: „Dar, în cele din urmă, dacă simți că mai există cineva care a trăit o experiență, care a ajuns pe partea cealaltă și care a dat un exemplu de rezistență, un exemplu de „există un final fericit”, cred că asta este ceea ce majoritatea oamenilor caută probabil în acele momente.

Și de aceea am luat decizia de a spune doar: ‘dacă experiența mea poate ajuta pe altcineva să nu se simtă la fel sau să știe că există speranță, atunci merită fiecare secundă din ceea ce vine cu această decizie.’”

Harry a insistat că oamenii trebuie să își împărtășească poveștile, spunând: „În cele din urmă, trăim în această lume acum în care împărtășirea experiențelor și a poveștilor are un impact enorm”, adăugând că este important să se întreprindă acest lucru „dacă te afli într-o poziție de influență, de conducere sau de altă natură”.

El a adăugat: „99 la sută dintre oamenii de pe planeta Pământ se confruntă cu o formă de traumă, pierdere sau durere, chiar mai mult din 2020. Societatea, așa cum știm, nu este făcută pentru a încuraja vulnerabilitatea. Putem să ne vindecăm împreună dacă ne împărtășim poveștile”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton