Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle oferă sprijin femeilor care nu au un loc de muncă

Meghan Markle oferă sprijin femeilor care nu au un loc de muncă

de Redactia Tvmania

A dorit să se îndepărteze de familia regală, însă Meghan Markle nu a renunțat să facă fapte bune și să sprijine oamenii care au nevoie. 

 

Aceasta a dorit să le ofere sprijin prin sfaturi  femeilor care beneficiază de pe urma acțiunilor întreprinse de Smart Works, o asociație care le ajută pe femeile vulnerabile să-și găsească un loc de muncă, acest proces incluzând chiar și consilierea în vederea alegerii unei ținute adecvate. 

Interacțiunea dintre Meghan Markle și femeile cu care a discutat a avut loc prin videocall, ea locuind acum în Los Angeles alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie. Meghan s-a interesat de job-urile la care aceste femei au aplicat și le-a transmis sfaturile ei, dar și gândurile bune.

„Pari extrem de încrezătoare și pregătită. Atunci când am citit despre pasiunile tale, am văzut că ești interesată de sănătatea mintală, nu-i așa? Psihologie? Este excelent asta!”, i-a spus Meghan Markle uneia dintre fetele cu care a vorbit.

„Îți mulțumesc, înseamnă foarte mult pentru mine”, i-a răspuns tânăra.

„Am vrut să îți urez noroc și să îți spun că îți țin pumnii. Se întâmplă atât de multe lucruri în lume la ora actuală și te ajută să ai speranță și să îți păstrezi optimismul că vei trece cu bine peste”, a adăugat Meghan Markle.

Atunci când Meghan a fost întrebată despre organizația Smart Works, ea a spus faptul că: 

„Este o plăcere pentru mine să le ajut pe aceste femei, observ cât de minunate sunt și cât de mulți oameni ajută.” De șase săptămâni de când activitatea organizației s-a mutat în mediul virtual, aceasta a oferit un număr de 200 de ore de sprijin femeilor care nu au un loc de muncă. Ele au parte de un interviu de pregătire, însă asociația le oferă și o ținută adecvată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton