Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle plănuiește o nouă lovitură pentru familia regală. „Va dezlănțui haosul”

Meghan Markle plănuiește o nouă lovitură pentru familia regală. „Va dezlănțui haosul”
12

de Andra Stana,

Meghan Markle plănuiește lansarea unui nou proiect-bombă, în care, potrivit unei surse citate de cotidianul britanic Daily Mail, „nu va lăsa nicio piatră neîntoarsă” despre viața sa ca membru al familiei regale. Iată despre ce este vorba și de ce se tem regele Charles și prințul William să mai vorbească cu soția lui Harry.

După scandalul declanșat de serialul Netflix „Harry și Meghan”, în care au fost făcute unele dezvăluiri care au pus familia regală într-o situație inconfortabilă, volumul „Spare” al prințului Harry a pus gaz pe foc și a contribuit la apariția unor noi controverse.

Acum, odată cu zvonurile privind apariția biografiei lui Meghan, se așteaptă ca familia regală să fie mai defensivă ca niciodată, scrie marca.com. Cartea ar face parte dintr-un contract pe care Meghan și Harry l-au semnat în 2012 cu editura Penguin Random House.

Potrivit express.co.uk, se zvonește că Meghan Markle, ducesă de Sussex, va profita de ocazie și va face public numele celui care ar fi întrebat cât de închisă la culoare va fi pielea fiului ei nenăscut la acea vreme. Meghan a susținut în interviul acordat prezentatoarei TV americane Oprah Winfrey că un membru al familiei regale a pus la îndoială culoarea pielii prințului Archie Harrison înainte ca bebelușul să vină pe lume.

Cu toate că până acum nu s-a aflat cine și-a pus întrebări despre culoarea pielii lui Archie, o persoană din interiorul familiei regale a declarat pentru Telegraph că numirea lui sau a ei ar provoca haos. „Iadul se va dezlănțui din nou.”, a explicat sursa.

Meghan Markle plănuiește o nouă lovitură pentru familia regală. „Va dezlănțui haosul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Se zvonește că Regele Charles și Prințul William au pus o oarecare distanță între ei și Meghan, de teamă că i-ar putea oferi material pentru cartea despre care se spune că ar putea fi publicată în curând. „Nu a mai rămas multă încredere pentru a permite familiei să mențină o relație bună și deschisă. Cum să vorbești deschis fără să ajungă în volumul de memorii?”, a continuat sursa citată.

Prințul Harry se pregătește pentru următorul eveniment major

Prințul Harry va participa la următorul său eveniment major în cursul acestui an, fanii ducelui de Sussex anticipând o apariție în luna septembrie, scrie express.co.uk. Jocurile Invictus încep la Dusseldorf, pe 9 septembrie. Recent, organizatorii au anunțat numele celor două persoane care vor conduce anul acesta ceremonia de deschidere a evenimentului, care va dura o săptămână.

Anunțul, postat luni, 26 iunie, pe contul oficial de Twitter al Invictus Games Düsseldorf 2023, a confirmat că Hadnet Tesfai și Steven Gätjen vor deschide evenimentul.

În cadrul Jocurilor Invictus organizate de Prințul Harry, în septembrie, la Düsseldorf, militarii și foștii militari vor concura într-o serie de evenimente sportive. În calitate de fondator al evenimentului, ducele de Sussex este de asemenea așteptat să participe la ceremonia de deschidere din septembrie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton