Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle, primele declarații despre tatăl său: „M-a trădat!”

Meghan Markle, primele declarații despre tatăl său: „M-a trădat!”

de Redactia Tvmania

Șirul de dezvăluiri din partea lui Harry și Meghan continuă! Potrivit presei internaționale, postul de televiziune CBS are încă două ore de discuție între Oprah și cei doi, care nu au fost incluse în interviul de duminică. 

Astfel, postul de televiziune american a difuzat în emisiunea matinală „CBS This Morning” încă 5 minute din conversația pe care Meghan a avut-o cu Oprah, unde fosta ducesă vorbeste despre tensiunea din familia sa, mai ales despre relația cu tatăl său, care a fost intens mediatizată încă de la începutul relației sale cu Harry.  

Meghan Markle a vorbit deschis pentru prima dată despre relația complicată cu tatăl ei, Thomas Markle și cu sora vitregă înstrăinată, Samantha Markle.

Întrebată de Oprah, în vârstă de 67 de ani, dacă „s-a simțit ca o trădare” atunci când a aflat că tatăl ei „lucra cu tabloidele” la realizarea fotografiilor paparazzi, Meghan a spus: „tabloidele au cunoscut [locația tatălui ei] de aproximativ o lună și au decis să țină informația până în duminica dinaintea nunții noastre pentru că doreau să creeze dramă. „

„L-am sunat pe tatăl meu și l-am întrebat [despre organizarea fotografiilor și dacă el a fost implicat], el a spus:„ Nu, absolut nu ”, a continuat ducesa în clipul de luni de la CBS This Morning. „Am spus:„ Instituția nu a intervenit niciodată [pentru] nimic pentru noi, dar pot încerca să intervină și să înceteze povestea asta. Dar dacă fac asta o dată, nu vom putea folosi același efect de pârghie pentru a ne proteja copiii într-o bună zi. „

„Am spus:„ Am nevoie doar să-mi spui și dacă îmi spui adevărul, te putem ajuta ”, iar el nu a putut face asta”, a spus Meghan. „Și asta, pentru mine, a rezonat cu adevărat, mai ales acum ca mamă”.

Meghan a adăugat: „Mă uit la Archie, mă gândesc la acest copil [pe care îl așteaptă n.r] și eu cu adevărat nu-mi pot imagina că fac ceva pentru a provoca în mod intenționat durerea copilului meu. Nu-mi pot imagina. Deci, mi-e greu să împac asta. „

Samantha – fiica lui Thomas din prima sa căsătorie – a vorbit deschis cu presa de când Meghan a pășit prima dată pe scena regală. Nici Samantha, nici Thomas, în vârstă de 76 de ani, nu au participat la nunta lui Meghan în mai 2018.

Abordând subiectul despre relația dintre Meghan și Samantha, o sursă apropiată de ducesă a declarat anterior pentru People că „Meghan nu are nicio relație cu frații ei vitregi și nici nu a avut vreodată”.

Pe lângă faptul că a scris un memoriu intitulat Jurnalul surorii prințesei Pushy, Samantha și-a asumat mai târziu responsabilitatea pentru aranjarea fotografiilor de paparazzi ale lui Thomas în săptămânile premergătoare nunții regale – despre care Thomas a recunoscut că l-a mințit pe Harry.

 

 

Despre relația ei cu Samantha de astăzi și despre modul în care se simte în legătură cu cartea, Meghan i-a spus lui Oprah în videoclipul de luni:

„Cred că ar fi foarte greu să„ spui totul ”atunci când nu mă cunoști. Aceasta este o situație foarte diferită de cea cu tatăl meu – când vorbești despre trădare, trădarea vine de la cineva cu care ai o relație, nu? Nu mă simt confortabil vorbind despre oameni pe care chiar nu îi cunosc”, a continuat ea. .

„Ultima oară când am văzut-o pe [Samantha] a fost [aproximativ] acum 19 ani și, înainte de aceasta, cu 10 ani [anterior]”, a spus Meghan. „Și-a schimbat numele de familie înapoi în Markle, cred … asta după ce am început să mă întâlnesc cu Harry. Deci, cred că asta spune destul de multe.”

Ducesa a spus mai devreme în conversație că „a crescut ca unic copil”, dar își dorește „să aibă frați” și că acum este concentrată să ofere fiului său acest tip de relație în viitor.

„De aceea sunt atât de încântată că sunt însărcinată – astfel încât Archie să aibă pe cineva”, a adăugat Meghan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton