Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle rupe tăcerea cu privire la scrisoarea pe care i-a trimis-o regele Charles. De ce nu participă, de fapt, la încoronare

Meghan Markle rupe tăcerea cu privire la scrisoarea pe care i-a trimis-o regele Charles. De ce nu participă, de fapt, la încoronare
7

de Roxana Mirea,

Reprezentanții lui Meghan Markle au emis o declarație referitoare la un articol apărut în The Telegraph, care susținea că aceasta nu va participa la încoronarea regelui Charles din cauza unor scrisori pe care cei doi membri ai familiei regale și le-au trimis în 2021.

Meghan Markle, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o regele Charles

Vineri, The Telegraph a publicat un articol bazat pe o sursă anonimă care susținea că ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, nu a fost mulțumită de răspunsul lui Charles într-o scrisoare pe care acesta i-a scris-o după interviul acordat de ea și de prințul Harry în 2021 lui Oprah Winfrey. Conform sursei anonime a publicației, Charles i-a scris acesteia, exprimându-și dezamăgirea că cei doi soți au simțit nevoia să discute despre afirmația lor potrivit căreia membri ai familiei regale au avut întrebări și „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii prințului Archie înainte de nașterea sa.

Prințul Harry va participa de unul singur la încoronarea regelui Charles. De ce va lipsi Meghan MarkleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dar, la doi ani distanță, Meghan clarifică faptul că presupusa comunicare cu socrul ei din 2021 nu a făcut parte din decizia ei de a nu participa la încoronarea sa, care va avea loc pe 6 mai. Autorul regal Omid Scobie a distribuit sâmbătă pe Twitter o declarație despre care a spus că a fost furnizată de echipa ducesei de Sussex, care a respins afirmația din articol.

Ducesa de Sussex își vede de viața ei în prezent, fără să se gândească la corespondența de acum doi ani legată de conversații de acum patru ani”, se arată în comunicat. „Orice sugestie contrară este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm presa tabloidă și diverși corespondenți regali să înceteze circul epuizant pe care doar ei îl creează.”

Declarația vine la doar o săptămână după ce Palatul Buckingham a confirmat că Harry va participa la încoronarea tatălui său, în timp ce Meghan rămâne în SUA cu cei doi copii ai lor. Palatul a declarat că este „încântat să confirme că ducele de Sussex va participa la serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu prințul Archie și prințesa Lilibet”, într-o declarație trimisă către Insider.

Încoronarea regelui Charles cade în aceeași zi cu cea de-a patra aniversare a lui Archie. Potrivit lui Scobie, acest lucru „a jucat un factor în decizia cuplului” ca Meghan să rămână cu el și cu Lilibet, în vârstă de 1 an.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton