Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle s-a simțit „neprotejată” de familia regală în timpul sarcinii

Meghan Markle s-a simțit „neprotejată” de familia regală în timpul sarcinii

de Redactia Tvmania

Documentele judecătorești apărute în presă, care au fost depuse ca parte a procesului Ducilor de Sussex împotriva unei publicații britanice, au specificat că lui Meghan i s-a „interzis să se apere” împotriva zvonurilor apărute în mass-media.

 

Meghan Markle s-a simțit „neprotejată” de familia regală britanică în timpul sarcinii cu Archie, spune ea în documentele depuse în instanță.

 

„Reclamanta a devenit obiectul unui număr mare de articole false și dăunătoare de către presa tabloidă din Marea Britanie, în special de pârât, care a provocat o suferință emoțională enormă și daune sănătății mintale”, potrivit documentelor depuse miercuri de echipa legală a lui Meghan .

„Întrucât prietenii ei nu o văzuseră niciodată în această stare până acum, aceștia erau îngrijorați pe bună dreptate pentru bunăstarea ei, mai ales că era însărcinată, neprotejată de Instituție și le era interzis să se apere”, continuă documentele.

 

Meghan, în vârstă de 38 de ani, a dat în judecată publicațiile Associated Newspapers și Mail on Sunday, care au publicat extrase dintr-o scrisoare „privată și confidențială” trimisă tatălui ei, Thomas Markle, în anul 2018 la 3 luni de la nunta sa cu Prințul Harry.

 

În urma unei audieri pre-proces desfășurată în luna aprilie, la care Meghan și Harry au participat de la domiciliul lor din Los Angeles, cazul legal se va concentra pe legile britanice care reglementează protecția drepturilor de autor și a datelor personale, care au fost încălcate prin imprimarea unei scrisori scrise de mână, specifică publicația People.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton