Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele

Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele

de Redactia Tvmania

În cadrul turneului de trei zile efectuat în Maroc, Meghan Markle și-a făcut un tatuaj pe mâna stângă care are o semnificație deosebită. Ducesa de Sussex și bebelușul ei vor primi protecția divină de acum înainte!

 
 

Deși este, după cum singură afirmă, foarte însărcinată, urmând să nască la finele lunii aprilie, Ducesa de Sussex încă mai zboară cu avionul… După ce a petrecut la New York alături de prietenele sale, unde a dat o petrecere pentru copilul, iată că Meghan a zburat alături de Prințul Harry în Maroc, de data aceasta în misiune oficială. După ce au ajuns în Casablanca, unde au fost primiți cu tot fastul destinat unor membri ai familiei regale britanice, ieri, în cea de-a doua lor zi de vizită în Munții Atlas, Ducii de Sussex au fost foarte ocupați. Mai mult, în aceeași zi Meghan s-a ales cu un tatuaj floral, cu o semnificație aparte…
 

Tatuajul le va purta noroc mamei și copilului

Cuplul și-a petrecut dimineața vizitând centrul Education for All, o organizație care construiește pensiuni pentru tinere între 12 și 18 ani. Elevii care locuiesc în casele construite de EFA i-au așteptat pe Ducii de Sussex și  le-au pregătit o ceremonie specială de bun venit. Meghan Markle a arătat senzațional într-un blazer navy, skinny jeans și perechea ei favorită de mocasini, chiar dacă mai are puțin și naște.

Samira, una dintre elevele interne, în vârstă de 17 ani, i-a făcut lui Meghan un superb tatuaj floral din henna pe încheietura mâinii stângi – „pentru a le purta noroc ei și bebelușului” care va veni pe lume în curând. „Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a explicat Samira, adăugând că acest gen de tatuaj se execută, de obicei, în ultimul trimestru de sarcină, fiind menit să protejeze mama și bebelușul de spiritele rele.

 

 

Foto: Hepta

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton