Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry, apariție rară în Beverly Hills

Meghan Markle și Prințul Harry, apariție rară în Beverly Hills

de Redactia Tvmania

Harry și Meghan au ales la începutul acestui an ca drumul lor să ia o altă direcție. După decizia de a se retrage din familia regală britanică, cei doi vor petrece alături de fiul lor, Archie primul Crăciun în Statele Unite.

Înainte de primele sărbători petrecute în California, Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși de către paparazzi plimbându-se în Beverly Hills. Cei doi erau îmbrăcați confortabil și nu ieșeau prea mult în evidență.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince)

 

Meghan și Harry nu au uitat de familia regală și, de curând, au făcut schimb de cadouri cu prințul William și Kate. Se zvonește că cei doi vor suna acasă pentru a vorbi cu prințul Charles, dar și cu regina Elisabeta a II-a. 

Retragerea din familia regală a fost una benefică totuși. Cuplul a devenit independent fianciar și deja au o mulțume de proiecte pentru anul 2021. Recent, s-a aflat că Meghan a investit într-o companie, ca parte din planul său de a susține mai multe afaceri care să promoveze egalitatea de gen. În plus, cei doi au încheiat de curând și un parteneriat între Archewell, compania lor de producție, și Spotify, fiind astfel gazdele unui podcast. Dar au semnat și un contrat cu platforma de streaming Netflix. 

Meghan Markle a dezvăluit în luna noiembrie că în vara acestui an a pierdut a doua sarcină. Meghan a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul într-o opinie emoționantă publicată în New York Times, mărturisind că a avut loc într-o dimineață de iulie și că după ce i-a schimbat scutecul fiului ei, Archie, a simțit o durere puternică, căzând la podea cu fiul ei în brațe. 

„Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”, a scris Meghan Markle.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton