Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry au botezat-o pe fiica lor, Lilibet. Cine a lipsit de la marele eveniment

Meghan Markle și Prințul Harry au botezat-o pe fiica lor, Lilibet. Cine a lipsit de la marele eveniment
6

de Roxana Mirea,

Meghan Markle și Prințul Harry sărbătoresc botezul fiicei lor, Prințesa Lilibet Diana. People a confirmat că ducele și ducesa de Sussex au organizat, vinerea trecută, un botez pentru fiica lor, în vârstă de 21 de luni, în cadrul unei ceremonii restrânse și intime, la casa lor din Montecito, California.

Meghan Markle și Prințul Harry au botezat-o pe fiica lor, Lilibet

Când a fost contactat de People, un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a declarat: „Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul din Los Angeles, reverendul John Taylor.”

Potrivit unei surse, Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Harry, în vârstă de 38 de ani, au adresat o invitație regelui Charles, reginei Camilla, prințului William și lui Kate Middleton, dar aceștia nu au fost prezenți la botez.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce bunicul lor a devenit monarh în urma decesului reginei Elisabeta, în septembrie anul trecut, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet au primit titlurile de prinț și prințesă, conform regulilor stabilite de regele George al V-lea în 1917. People scrie că palatul își va actualiza site-ul web pentru a modifica titlurile lui Archie și Lili, care în prezent sunt listate ca „Master Archie Mountbatten-Windsor” și „Miss Lilibet Mountbatten-Windsor”.

O persoană din interior spune că au fost între 20-30 de invitați la evenimentul de vineri, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland, nașul lui Lilibet, Tyler Perry, și o nașă anonimă. După ceremonie, participanții au avut parte de o după-amiază liniștită, cu mâncare și dans – iar Archie s-a bucurat de un dans cu surioara lui!

Prințul Harry, despre momentul în care Regina a cunoscut-o pe Lilibet

Perry a fost văzut sosind în Montecito săptămâna trecută înainte de botez. El a zburat pentru ceremonie de la locuința sa din Atlanta cu un cor de muzică gospel de 10 persoane care a cântat „Oh Happy Day” și „This Little Light of Mine” – un cântec care a fost interpretat la nunta lui Meghan și a lui Harry.

Harry s-a destăinuit despre momentul special în care copiii lui s-au întâlnit cu străbunica lor, Regina Elisabeta, înainte de moartea acesteia.

Nu mă puteam opri să nu mi-i imaginez cu bunica. Ultima vizită. Archie făcând plecăciuni adânci și cavalerești, surioara lui, Lilibet, îmbrățișând tibiile monarhului. Cei mai dulci copii, a spus bunica, părând uimită. Se aștepta ca ei să fie un pic mai… Americani, cred? Adică, în mintea ei, mai răzvrătiți”, a scris Harry în cartea lui de memorii.

În decembrie, Tyler Perry a dezvăluit că este nașul lui Lilibet, care s-a născut pe 4 iunie 2021, în Santa Barbara, California. Cineastul a amintit în ultimul episod al documentarului Netflix „Harry & Meghan” că Harry și Meghan i-au cerut să accepte rolul în 2021, după ce s-a născut Lili.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton