Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie. Unde își vor petrece Sărbătorile Ducii de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie. Unde își vor petrece Sărbătorile Ducii de Sussex

de Redactia Tvmania

Meghan Markle, Prințul Harry și micuțul Archie nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta și de Prințul William și familie. Meghan Markle a ales să revină pe tărâmuri în care se simte ca acasă. Ducii de Sussex și fiul lor Archie au părăsit Marea Britanie pentru o vacanță în familie care va dura aproximativ 6 săptămâni. 

Cuplul regal „petrece timpul în Canada”, a confirmat vineri un reprezentant al Casei regale.  Meghan a locuit anterior la Toronto, unde a fost filmat fostul  serial TV „Suits”.

Decizia de a se retrage în Canada reflectă importanța acestei țări a Commonwealth-ului pentru amândoi”, se arată în declarație. „În timp ce acest e-mail confirmă țara în care familia își va petrece vacanța, din motive de securitate, nu vom publica alte detalii și  vom solicita respectarea confidențialității lor. Ducele de Sussex a fost un vizitator frecvent al acestei țări de-a lungul mai multor ani. Celor doi le place să împărtășească căldura oamenilor canadieni și frumusețea peisajului cu fiul lor mic. ”

Anterior s-a speculat în presă că cei doi doresc să ia o vacanță de la îndatoririle lor publice și să petreacă timp în familie, dat fiind faptul că în ultima perioadă a fost o presiune acerbă asupra Ducilor de Sussex, care au dat în judecată mai multe publicații londoneze în urma știrilor false pe care le-au publicat cu privire la Meghan Markle. 

Președintele Canadei, Justin Trudeau, a ales să le ofere un gând de bun-venit Ducilor și pe Twitter: 

„Prințul Harry, Meghan și Archie, cu toții vă dorim o ședere liniștită și binecuvântată în Canada. Sunteți printre prieteni și sunteți întotdeauna binevenit aici”, a scris Justin Trudeau. 

 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton