Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry nu doresc să dezvăluie nașii de botez. Când va avea loc evenimentul

Meghan Markle și Prințul Harry nu doresc să dezvăluie nașii de botez. Când va avea loc evenimentul

de Redactia Tvmania

Archie, fiul Prințului Harry și a lui Meghan Markle va fi botezat sâmbătă, 6 iulie. Ducii de Sussex au decis însă că nu doresc să facă publice numele nașilor micuțului lor fiu. 

Palatul Buckingham a oferit presei un comunicat de presă în care este argumentată decizia acestora. 

 „Nașii, în conformitate cu dorințele lor, vor rămâne privați”, se arată în cadrul comunicatului.

În timp ce fanii regali nu vor cunoaște identitatea nașilor lui Archie, vor vedea, totuși, momente dulci din ceremonia extrem de așteptată.

„Ducele și ducesa din Sussex așteaptă cu nerăbdare să împărtășească câteva imagini preluate în ziua botezului de către fotograful Chris Allerton. Archie Harrison Mountbatten-Windsor va fi botezat într-o mică ceremonie privată de Arhiepiscopul de Canterbury în Capela privată de la castelul Windsor, sâmbătă, 6 iulie”.

 

Botezul lui Archie va avea loc în capela privată a reginei Elisabeta de la Castelul Windsor – o locație pe care noii părinți au ales-o pentru că „au dorit un cadru intim și liniștit într-un loc cu o legătură atât de specială cu Majestatea Sa”, a spus o sursă regală pentru PEOPLE. 

La botez vor participa aproximativ 25 de membri apropiați ai familiei și prieteni. Pentru familia regală, botezurile sunt în mod obișnuit private, având doar o familie apropiată, prieteni și nași în prezență.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton