Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție împreună după încoronarea regelui Charles. Cum au fost surprinși de paparazzi

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție împreună după încoronarea regelui Charles. Cum au fost surprinși de paparazzi
14

de Andra Stana,

Harry și Meghan Markle au fost surprinși pentru prima dată în public de la călătoria prințului la Londra pentru încoronarea regelui Charles al III-lea.

În fotografiile publicate pentru prima dată de TMZ, cuplul a fost văzut intrând într-un restaurant de sushi – la mai puțin de o săptămână de la încoronarea regelui Charles al III-lea a fost încoronat oficial. Atunci, Harry s-a grăbit să plece din Londra pentru a fi prezent, în California, la ziua fiului său, Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat masa împreună cu Gwyneth Paltrow și soțul ei, producătorul TV, Brad Falchuk. Cei patru au fost însoțiți și de Cameron Diaz și de soțul ei, Benji Madden, precum și de directorul executiv și fondatorul Bumble, Whitney Wolf Herd, și de soțul ei, Michael Herd, a anunțat pagesix.com.

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție împreună după încoronarea regelui Charles. Cum au fost surprinși de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Actrița din „Costume”, în vârstă de 41 de ani, a purtat pentru această ocazie o rochie maro din satin mini, cu mâneci lungi, la care a asortat sandale în aceeași nuanță. Ducesa de Sussex a adăugat la ținută o geantă albă și o pereche de cercei de aur.

Harry (38 de ani) a purtat și el o ținută casual, cu jeanși albi, un tricou negru și pantofi maro din piele întoarsă.

Scurta apariție a lui Harry la evenimentul istoric de sâmbăta trecută i-a făcut pe mulți membri ai familiei regale să se întrebe de ce s-a mai obosit să apară. O sursă apropiată familiei a declarat pentru Vanity Fair: „Fiecare își face propriile alegeri. Ca să fiu sincer, nu s-a vorbit deloc despre Harry. Accentul a fost pus foarte mult pe această ocazie”.

Persoana din interiorul familiei regale a declarat chiar că Harry nu a văzut și nu a vorbit cu familia sa înstrăinată în afara ceremoniei televizate.

Meghan Markle a lipsit de la încoronarea regelui Charles

Ducele de Sussex a sosit la Londra vineri după-amiază și a plecat la puțin peste 24 de ore mai târziu și înainte ca festivitățile să se încheie. Între timp, Markle a lipsit cu totul de la festivitățile de încoronare.

Se crede că ieșirea rapidă a lui Harry a fost legată de dorința sa de a ajunge acasă pentru petrecerea de 4 ani a lui Archie.

Harry și Markle au renunțat la îndatoririle lor regale în 2020, după ce s-au căsătorit în 2018. De atunci s-au mutat în California și au vorbit împotriva familiei regale în cartea de memorii a lui Harry, „Rezervă”, și în emisiunea lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton