Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia cu încă un membru! „O adoptăm”

Meghan Markle și Prințul Harry și-au mărit familia cu încă un membru! „O adoptăm”
10

de Roxana Mirea,

Un nou membru al familiei s-a instalat confortabil în familia lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Este vorba despre un beagle. Câinele a fost salvat dintr-un laborator de testare.

Câinele – care se numește Momma Mia – a fost unul dintre cei 4.000 de câini din rasa beagle confiscați de autorități luna trecută, după ce laboratorul de testare a fost închis din cauza numeroaselor încălcări privind bunăstarea animalelor. S-a constatat că organizația Envigo, care vindea căței pentru a fi folosiți în cercetări farmaceutice și biotehnologice, ținea câinii în condiții deplorabile.

Un nou membru în familia lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Mulți dintre câini au fost găsiți subnutriți și ținuți în cuști în care se adunau fecale și resturi alimentare. Mai mult de 300 de căței au murit în această unitate între ianuarie și iulie anul trecut.

Shannon Keith – o avocată specializată în drepturile animalelor, care conduce Beagle Freedom Project și care a luat în primire mulți dintre câinii salvați – a declarat pentru LA Times că a primit un apel de la un număr de telefon necunoscut.

„M-a sunat pe telefonul meu mobil fără ID-ul apelantului și mi-a spus: ‘Hei Shannon, sunt Meghan'”, și-a amintit Keith. „Am vorbit timp de 30 de minute, iar eu m-am gândit: ‘O fi cumva Megan Fox? ‘”.

Ea a descoperit identitatea misteriosului apelant abia când cuplul regal a făcut o vizită discretă, după orele de program, pentru a vedea câinii într-o casă din San Fernando Valley. Nu au fost făcute fotografii, iar cuplul a fost însoțit de doi agenți de securitate. Mia fusese dusă acolo împreună cu opt dintre cățeii ei nou-născuți, scrie Page Six.

Meghan Markle și prințul Harry au adoptat încă un câine

Keith a adăugat că, spre deosebire de majoritatea oamenilor care vor să adopte căței, Markle a vrut să ajute un câine mai bătrân. Activistul pentru drepturile animalelor spune că soția Prințului Harry a ținut-o în brațe pe Mia și a anunțat: „O adoptăm. Ea a spus: ‘Nu, nu vrem un cățeluș de Crăciun… Vrem unii pe care îi putem ajuta, care sunt mai în vârstă‘.”

Meghan MarkleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Un purtător de cuvânt al lui Markle a declarat pentru LA Times că ducesa a citit despre închiderea uzinei de cercetare Envigo și a vrut să ajute. Keith a împărtășit că, atunci când cuplul a părăsit adăpostul, prințul Harry a întrebat dacă Mia avea „o jucărie preferată sau ceva de genul acesta”. Beagle-ul în vârstă de 7 ani a plecat cu o jucărie în formă de vulpe în noua ei casă de lux din Montecito, acolo unde va avea drept companie alți doi câini.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton