Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle și prințul Harry speră ca în 2021 să fie „timp de vindecare pentru familia lor”

Meghan Markle și prințul Harry speră ca în 2021 să fie „timp de vindecare pentru familia lor”

de Redactia Tvmania

Odată cu mutarea celor doi în California, surse apropiate spun că Harry și fratele prințului William își vor „repara” relația în timp.

 
 
 Meghan Markle și prințul Harry rămân pozitivi pe măsură ce intră în Anul Nou. În timp ce Ducele și Ducesa de Sussex împlinesc un an de când au anunțat că vor demisiona ca membri superiori ai familiei regale, „speră că 2021 poate fi un moment de vindecare nu doar pentru lume, ci și pentru familia lor”, un sursa apropiată celor doi pentru publicația People.
 
 Relația deja fracturată a prințului Harry și a fratelui său mai mare, prințul William, a suferit mult atunci când Harry s-a îndrăgostit de Meghan în 2016 – și lui William nu i-a fost frică să-și exprime rezervele în legătură cu povestea de dragoste care avansa în pași repezi.
 
Cu toate acestea, odată cu mutarea lui Meghan și a prințului Harry în California în martie 2020, cei apropiați spun că frații vor reuși să-și rezolve neînțelegerile.
 
„Dezacordurile familiale tind să piardă din intensitate odată cu distanța și timpul”, spune sursa.

În timp ce pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, să revadă Marea Britanie, se crede că vor face călătoria în acest an pentru câteva ocazii speciale de familie.
Surse spun că Harry va participa la aniversarea celor 100 de ani ai bunicului său, prințul Philip, în iunie. Iar în iulie, William și Harry sunt așteptați să facă echipă pentru dezvăluirea mult așteptată a unei statui a mamei lor, prințesa Diana, în Palatul Kensington pentru a comemora ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a ei.
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton