Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle a dat lovitura! Soția prințului Harry anunță un nou proiect de afaceri

Meghan Markle a dat lovitura! Soția prințului Harry anunță un nou proiect de afaceri
7

de Roxana Mirea,

Meghan Markle are planuri mari pentru viitor și a luat o decizie importantă în acest sent. Totuși, soția Prințului Harry nu se va întoarce prea curând la actorie, ea devenid o femeie de afaceri în adevăratul sens al cuvântului. Meghan Markle a anunțat că are un nou proiect de afaceri.

Meghan Markle anunță un nou proiect de afaceri

Meghan Markle a semnat pentru reprezentare cu agenția WME de la Hollywood, dar nu se va întoarce prea curând la actorie. Agenția globală de divertisment a anunțat vestea joi prin intermediul Twitter, împărtășind o fotografie cu ducesa de Sussex, potrivit Page Six.

Suntem onorați să anunțăm că WME o reprezintă acum pe Meghan, Ducesa de Sussex, în toate domeniile”, se arată în tweet-ul agenției. „Agenția se va concentra pe dezvoltarea proiectelor sale de afaceri în multiplele fațete ale agenției și ale ecosistemului său, inclusiv producția de film și televiziune, parteneriate de marcă și multe altele.”

Cu toate acestea, potrivit Variety, „actoria nu va fi un domeniu de interes„. În plus, WME va reprezenta și Archewell, casa de creație de conținut a actriței, pe care aceasta a lansat-o alături de soțul ei, prințul Harry, în vârstă de 38 de ani.

Echipa WME va fi formată din directorul executiv al Endeavor, Ari Emanuel, plus Brad Slater și Jill Smoller, care o reprezintă pe cea mai bună prietenă a lui Markle, Serena Williams. Această veste vine în contextul în care Meghan a stat tot mai retrasă în timp ce se apropie încoronarea regelui Charles al III-lea – care va avea loc pe 6 mai.

Interviul de care Meghan Markle și prințul Harry se temIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Meghan Markle nu participă la încoronarea regelui Charles

În ciuda faptului că a fost invitată să participe alături de Harry, surse au declarat pentru Page Six că ea a decis să rămână în California, deoarece ziua încoronării are loc în ziua în care fiul ei, Archie, împlinește patru ani. În niciun caz Meghan nu avea de gând să rateze ziua de naștere a fiului ei”, a declarat sursa.

Un al doilea insider a mai spus: „Trebuiau să ia o decizie care să pară autentică și reală, mai ales după tot ce s-a spus și după toate lucrurile care s-au întâmplat. Cuvintele pe care Harry și Meghan le-au spus despre importanța familiei lor se aliniază cu acțiunile lor. Le pasă de familia lor, așa că Meghan va rămâne [în California].”

În ceea ce-l privește pe Harry, el va pleca cu avionul în ciuda tensiunilor cu familia regală, care au început atunci când au renunțat la rolul de duce și ducesă de Sussex în 2020.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton