Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut un contract de milioane. Detaliile surprinse de paparazzi

Meghan Markle, prima apariție după ce s-a aflat că a pierdut un contract de milioane. Detaliile surprinse de paparazzi
6

de Andra Stana,

Meghan Markle a fost văzută pentru prima oară după anunțul întreruperii unuia dintre cele mai profitabile contracte ale sale. Ducesa de Sussex arăta mai abătută și mai tristă ca niciodată. Ce detalii au remarcat fanii în imaginile surprinse de paparazzi.

Meghan Markle a părut abătută în prima ei apariție publică de când Spotify a pus capăt contractului cu Spotify, în valoare de 20 de milioane de dolari, scrie Page Six. Actrița din Suits/ Costume, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată în timp ce plimba, vizibil posomorâtă, spre un salon de înfrumusețare din Santa Barbara, California, în cursul zilei de vineri.

Ducesa de Sussex a ales o ținută lejeră pentru ieșirea ei la plimbare: o pereche de jeanși negri, balerini și o bluză cu mâneci lungi cu dungi. Meghan, care nu purta deloc machiaj, avea o geantă naegră, Fendi. Potrivit Daily Mail, pe drum spre salon, soția lui Harry a purtat o discuție intensă la telefon.

La un moment dat, Markle și-a scos căștile și a mers alături de un membru al echipei sale de securitate. În tot acest timp, ea s-a uitat frecvent la telefon.

Meghan Markle și prințul Harry au rămas fără contractul de milioane cu Spotify

Prințul Harry, Meghan Markle și Spotify au făcut săptămâna trecută un anunț comun, potrivit căruia colaborarea lor a ajuns la sfârșit. Mai percis, contractul legat de podcastul Archetypes nu a mai fost reînnoit pentru al doilea sezon.

Compania lor, Archewell Audio, a declarat că cuplul „a convenit de comun acord să se despartă” de gigantul de streaming, însă persoane din interior au susținut că familia regală a fost concediată pentru că nu a produs suficient conținut.

Meghan Markle, surprinsă la plimbare, după ce s-a aflat că a pierdut un contract de milioane. Detaliile surprinse de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ducele și ducesa au semnat contractul de aproximativ 20 de milioane de dolari în 2020, însă de atunci au fost produse doar 12 episoade din „Arhetypes”.

La o zi după ce s-a anunțat rezilierea parteneriatului, șeful de strategie sportivă globală al Spotify, Bill Simmons, i-a criticat în termeni duri pe Harry și Markle. Acesta i-a descris ca fiind „leneși”. „Mi-ar fi plăcut să mă ocup de rezilierea contractului lor”, a declarat Simmons, vineri, la The Bill Simmons Podcast.

Ce planuri are acum Spotify

Un alt insider din industrie a declarat anterior pentru Page Six că Spotify își schimbă prioritățile în materie de podcasting. „Spotify vrea să se concentreze pe oamenii care conduc audiențe puternice, precum Alex Cooper, Dax Shepard și Emma Chamberlain. Există o mulțime de mari creatori care sunt foarte dornici”, a explicat sursa.

„Meghan și Harry sunt o excepție în toate acestea, cred că s-a dovedit că sunt leneși și dificili”.

Experții regali au calificat, de asemenea, anularea podcastului drept un „eșec șocant” care ar putea însemna prăbușirea imperiului cuplului. Biograful prințului Harry, Angela Levin, a declarat în urma acestei știri: „Oamenii s-au săturat de ei acum”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton