Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru o cauză nobilă

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru o cauză nobilă

de Redactia Tvmania

La câteva zile după ce a dezvăluit că este guest editor pentru numărul de septembrie al British Vogue, Meghan Markle a anunțat că va lansa o colecție capsulă de haine pentru Smart Works, o organizație caritabilă care ajută femeile dezavantajate să intre și să se mențină pe piața muncii. Meghan a oferit veștile în British Vogue, potrivit reporterului regal Omid Scobie.

 

Pentru realizarea proiectului, Ducesa de Sussex a recrutat o echipă impresionantă de colaboratori – Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw și Misha Nonoo. Colecția se va lansa la sfârșitul anului, iar piesele vor fi vândute „una pentru una”, adică o piesă vestimentară este donată la orice achiziție. „Nu numai că acest lucru ne permite să fim parte din povestea fiecăruia, ne amintește că suntem în asta împreună”, a explicat Meghan.

Ducesa de Sussex se ocupă de organizația Smart Work din luna ianuarie și a avut un angajament public la jumătatea acelei luni. În timpul vizitei sale, Meghan a ajutat o femeie să-și construiască ținuta potrivită pentru un interviu de angajare. „Nu este doar despre a-ți dona hainele și a vedea unde ajung, este despre a fi parte din poveștile de succes ale fiecăreia, ca femei”, a adăugat ducesa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton