Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan Markle va naște la același spital unde a născut și Kate Middleton

Meghan Markle va naște la același spital unde a născut și Kate Middleton

de Redactia Tvmania

Meghan Markle va naște la același spital din Londra unde și Kate Middleton i-a născut pe cei trei copii pe care îi are cu Prințul William.

 

Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice – și citate de Pagesix – Meghan Markle va naște la același spital din Londra unde și Kate Middleton i-a născut cei trei copii pe care îi are cu Prințul William.

 Ducesa de Sussex va aduce pe lume primul ei copil în numai câteva săptămâni. Cel mai probabil,Meghan Markle va naște într-un salon de lux în aripa Lindo a spitalului St. Mary în Paddington, Londra, același loc în care s-au născut Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Este același spital în care și Prințesa Diana i-a născut pe William și Harry.
Conform informațiilor din presa britanică, angajații au fost informați să nu își programeze vacanțe în luna aprilie și să fie mereu disponibili în cazul în care va exista o urgență.

|vonurile anterioare susțineau că Meghan Markle va naște la Spitalul Frimley Park, aflat în apropierea casei în care locuiește alături de Prințul Harry. „Ar fi o surpriză imensă daca Meghan nu va naște în aripa Lindo a spitalului St. Mary. Are securitatea și resursele necesare atunci când vorbim despre o naștere regală”, a mai adăugat sursa respectivă.

Ca fapt divers, poate ar merita să știi și cât costă o noapte de internare la acest spital de prestigiu. O naștere care implică doar o noapte de internare costă, pentru o cameră standard, 7.737 dolari, iar pentru o noapte suplimentară de internare se plătește 1.540 dolari. Este ușor de bănuit că sumele sunt exponențial mai mari atunci când vorbim despre o rezervă de lux și cu atât mai mult despre o naștere regală.

În plus, potrivit celor mai recente știri, Meghan Markle a angajat o femeie care oferă sprijin emoțional și fizic la naștere, numită doula, pentru a se pregăti de venirea pe lume a copilului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton