Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle „vrea să intre în politică în SUA”. „E într-o campanie de PR interesantă”

Meghan Markle „vrea să intre în politică în SUA”. „E într-o campanie de PR interesantă”
6

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a fost invitată la „The Ellen Show”, unde a vorbit despre relația cu Prințul Harry, dar și despre cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Ba chiar, ea a arătat și o fotografie actuală cu Archie și toată lumea a fost de acord că micuțul îl moștenește pe tatăl lui. Pe lângă acest aspect, după o serie de declarații făcute de Ducesa de Sussex, există persoane care susțin că ea își dorește să intre în politică.

Meghan Markle își dorește să intre în politică

Meghan Markle a fost prezentă în cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres, unde a oferit detalii despre copiii ei, Archie și Lilibet, dar și despre viața alături de Prințul Harry în California. Apariția Ducesei de Sussex în cadrul emisiunii vine la 8 luni după interviul acordat lui Oprah Winfrey. Andrew Eborn de la  Octopus TV a susținut că Meghan se află într-o „campanie de PR”.

„Este într-o campanie de PR”, a spus Erborn pentru GB News. „Pot să vă spun aici și acum că va dori să intre în politică, în Statele Unite. Nu m-aș mira dacă va fi primul nostru președinte american și ar putea, de asemenea, să se uite și la acea parte. Cu siguranță se află într-o campanie de PR interesantă”, a declarat Andrew Eborn, potrivit express.co.uk.

Meghan Markle on the Ellen DeGeneres showIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Declarația aceasta vine după ce Meghan Markle a spus că va face orice pentru a asigura concediul de familie plătit pentru oamenii din SUA.

Meghan a spus la The Ellen Show că SUA „este singura țară din lume care nu are un program federal de concediu pentru familie plătit”. „Voi face tot ce pot pentru a mă asigura că putem implementa acest lucru pentru oameni”, a mai spus ea.

Meghan și-a asumat să facă lobby pe lângă politicienii republicani pentru a include concediul parental plătit și o politică climatică a guvernului SUA.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton