Homepage  / Articole

Mel Gibson, acuzat din nou de rasism

Mel Gibson, acuzat din nou de rasism

de Redactia Tvmania

Mel şi Oksana erau la cuţite înainte de despărţirea din aprilie

Mel şi Oksana erau la cuţite înainte de despărţirea din aprilie

Despărţirea urâtă de fosta sa iubită, Oksana Grigorieva, îl costă pe actorul australian (54 de ani) puncte şi la capitolul reputaţie, după ce a fost înregistrat adresându-i rusoaicei injurii cu caracter rasist.

Gibson şi Grigorieva s-au despărţit în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

La vremea aceea prietenii cuplului au dezvăluit că separarea a fost amiabilă şi că cei doi pur şi simplu se îndepărtaseră, însă latura urâtă a despărţirii a ieşit la iveală în urma unor înregistrări şocante care au intrat în posesia site-ului monden Radar Online.

Potrivit acestei surse, peste 30 de minute de certuri aprinse au fost înregistrate în secret, în timpul relaţiei, iar Gibson poate fi auzit jignind-o în fel şi chip pe fosta sa prietenă.

Remarcile cu caracter rasist au scandalizat din nou organizaţiile pentru drepturile omului, după ce actorul şi regizorul a fost acuzat de antisemitism în 2006, în urma unor injurii adresate poliţiştilor care îl arestaseră pentru conducere în stare de ebrietate.
.

Ameninţări şi jigniri

În una dintre tiradele care i-au atras, din nou, mânia militanţilor pentru drepturile omului, Mel îi spune Oksanei că, din cauza felului în care s-a îmbrăcat, va fi „violată de o haită de negri”.

„Arăţi ca un porc în călduri”, completează acesta. În timpul înregistrării, Lucia, fiica celor doi, se aude plângând şi ţipând în fundal.

„Cum îndrăzneşti să te porţi ca o c…ă, când eu m-am purtat aşa frumos?”, poate fi auzit Mel în cadrul unei alte discuţii. „O să vin şi o să ard nenorocita aia de casă”, o ameninţă, apoi, acesta.

„Uită-te la fiecare bucăţică din tine… eşti al dracului de falsă… al dracului de falsă. Eşti cea mai sintetică persoană… cine dracu eşti?”, o mai atacă Mel pe partenera sa.

Una dintre înregistrări constă într-un mesaj lăsat pe telefonul Oksanei. „Acesta e ultimul meu mesaj”, spune actorul. “Oi fi eu tatăl. Ei bine, du-te dracu! C…ă dementă. Nu-mi pasă”.
.

La beţie

Gibson a şocat Hollywood-ul în 2006, când a fost arestat după ce se aghesmuise binişor la o petrecere (foto), înainte de a se urca la volan.

El a început, apoi, să profereze remarci antisemite la adresa poliţiştilor. „Ai dracului evrei. Evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lume. Tu eşti evreu?”, a urlat Gibson.

Vestea arestării şi a tiradei sale a stârnit controverse în toată lumea, iar starul din „Braveheart” şi-a cerut atunci scuze pentru un „comportament dezgustător”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton