Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mel Gibson, apariție rară alături de iubita lui și fiul lor de 5 ani. Cum au fost surprinși de paparazzi în Veneția

Mel Gibson, apariție rară alături de iubita lui și fiul lor de 5 ani. Cum au fost surprinși de paparazzi în Veneția

de Andra Stana,

Mel Gibson s-a bucurat de o zi în familie alături de iubita sa Rosalind Ross, în vârstă de 32 de ani, și de fiul lor, Lars (5 ani), în Veneția.

Actorul în vârstă de 66 de ani a fost surprins de paparazzi, luni, 21 noiembrie, în Veneția. Starul avea barbă și purta o ținută sport, dar și o șapcă de baseball. Rosalind purta pantaloni negri cu o jachetă neagră, completându-și look-ul cu o pereche de ochelari de soare, scrie dailymail.co.uk.

La rândul său, micuțul Lars a fost fotografiat în timp ce își lua în brațe tatăl, făcându-și mama să zâmbească.

Cei trei au călătorit în ultima perioadă prin Italia, înainte de Veneția mergând în Palermo, unde Mel Gibson a fost văzut în timp ce încerca să fotografieze un pescăruș, cu telefonul mobil. De asemenea, actorul s-a relaxat la o plimbare cu barca.

Mel Gibson și Rosalind Ross au devenit parteneri în 2014, iar relația s-a dovedit serioasă în ciuda diferenței de vârstă. Actorul a întâlnit-o pe Rosalind, când ea a fost angajată de compania lui de producție pentru a scrie un scenariu. Rosalind este și fostă campioană de echitație.

Mel Gibson mai are şapte copii cu fosta lui soţie (Robyn Moore, cu care a fost căsătorit din 1980 până în 2011) şi o fetiţă de 6 ani cu fosta iubită, Oksana Grigorieva, de care s-a despărţit cu scandal în 2010, după un an de relaţie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton