Homepage  / Știri

Mel Gibson se simte ca un ratat

Mel Gibson se simte ca un ratat

de Redactia Tvmania

Actorul de 54 de ani i-a trimis, potrivit TMZ.com, un e-mail fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, în care îşi cere scuze pentru ieşirile sale violente şi spune că e “un ratat nenorocit”.

Conform sursei menţionate mai sus, Gibson, care a fost acuzat de violenţă domestică împotriva Oksanei, cu care are o fiică de 11 luni, Lucia, i-a trimis un mesaj acesteia a doua zi după ce a atacat-o, pe 6 ianuarie, stricându-i un dinte. “Cum e dintele?”, a întrebat-o el, trimiţându-i apoi un e-mail în care spune că: “Nu pot să-ţi zic cât de rău îmi pare”.

Într-un alt e-mail, trimis de pe iPhone-ul actorului pe 2 martie, acesta scrie: “Chiar îmi pierd controlul. Am nevoie disperată de o soluţie. Îmi pare rău că trebuie să te afecteze pe tine. Nu mai suport nimic”.

“Încerc să fiu ok, dar mă copleşeşte şi sunt ceva ce nu vreau să fiu. (…) Oh, să ai parte de pace! Oh, să ai parte de bucurie! Oh, să fii capabil să le oferi altcuiva. Sunt un ratat nenorocit. (sic)”, completează el.

Mel, care a mai acuzat-o pe fosta sa iubită că încerca să îl şantajeze pentru a scoate bani de la el, a recunoscut într-un alt e-mail, de pe 7 martie, că e terifiat de “izbucnirile” sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton