Homepage  / Articole

Melanie Griffith şi Antonio Banderas se despart?

Melanie Griffith şi Antonio Banderas se despart?

de Redactia Tvmania

Antonio Banderas şi Melanie Griffith neagă zvonurile conform cărora se îndreaptă spre divorţ cu paşi siguri. Deşi se tot spune că Banderas (51) şi Griffith (54) încearcă din răsputeri să îşi salveze mariajul, două surse citate de People.com susţin că totul merge ca pe roate pentru celebrul cuplu de la Hollywood.

„Ei par să fie absolut în regulă. Pe bune, ei par fericiţi”, a spus prima sursă citată de People.

Zvonurile despre iminentul divorţ al celor doi actori au apărut în primăvara acestui an, când Banderas, aflat în Cancun pentru a promova un hotel, a fost fotografiat în compania unei blonde. De asemenea, Antonio Banderas a fost văzut dansând cu actriţa Mallika Sherawat, în timpul unei petreceri din timpul Festivalului de la Cannes din acest an.

Melanie Griffith a renunţat la verighetă

Săptămâna trecută, Melanie Griffith a fost văzută în Los Angeles, iar fotografiile au arătat că actriţa nu mai avea pe deget verigheta.

Banderas „este în Budapesta, unde filmează, iar ei se vor întâlni cât de curând, de îndată ce el termină munca”, a mai declarat o altă sursă apropiată cuplului. „Ei sunt foarte fericiţi”, a completat sursa.

Cei doi actori au recunoscut că mariajul lor nu e perfect. În septembrie anul trecut, actorul a spus, într-un interviu pentru „AARP The Magazine”, că ei „au avut la fel de multe probleme ca orice cuplu”.

Antonio Banderas şi Melanie Griffith s-au cunoscut în 1995, în timp ce filmau pentru pelicula „Two Much”.

„Am văzut un suflet dulce, vulnerabil, simpatic, dar şi foarte deştept şi generos”, îşi amintea Banderas despre prima oară când a văzut-o pe cea care avea să îi devină parteneră de viaţă.

Prima lor întâlnire nu a fost una romantică, a povestit Griffith. „Primul lucru pe care l-a întrebat a fost legat de vârsta mea. Mi-am spus: Aceasta e cea mai nepoliticoasă întrebare pe care mi-a pus-o cineva. Dar avea ceva special. Încă are. Pur şi simplu îl iubesc”, spunea Melanie Griffith.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton