Homepage  / Vedete / Vedete străine

Melike Ipek Yalova, Mujgan din „Mă numesc Züleyha”, divorțează după nici 2 ani de căsnicie

Melike Ipek Yalova, Mujgan din „Mă numesc Züleyha”, divorțează după nici 2 ani de căsnicie
4

de Redactia Tvmania

Actrița de 37 de ani și-ar fi luat prin surprindere soțul atunci când, aflată la Adana, acolo unde filmează în continuare pentru sezonul 3 din „Mă numesc Züleyha”, a intentat divorț.

Mujgan, personajul ei din „Mă numesc Züleyha”, ale cărui prime două sezoane au fost difuzate la noi de Kanal D, nu avea deloc o căsnicie fericită în serial, iar ghinionul ei pare să se fi transmis și actriței. Presa turcă scrie că superba Melike Ipek Yalova a decis să divorțeze și a fost atât de hotărâtă, încă a intentat acțiune departe de Istanbul, chiar la Adana, în zona Çukurova, acolo unde filmează sezonul 3 al serialului „Mă numesc Züleyha” (acesta continuă cu mare succes în Turcia, dar și cu nenumărate răsturnări de situație, pe care nu e momentul să le dezvăluim aici). 

melike si sotulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Melike Ipek Yalova, fiica unui importat om de stat, s-a specializat în relații internaționale în Turcia, apoi a făcut studii politice la Roma, înainte să decidă că preferă să fie actriță. A debutat cu rolul prințesei Isabella Fortuna în 2011, în serialul-fenomen „Suleyman Magnificul”. Frumoasa brunetă de 37 de ani s-a căsătorit în toamna lui 2019 cu producătorul Altug Gultan, după o relație care dura deja de cinci ani. Atunci, ceremonia intimă, la care au fost invitați doar familia și prietenii apropiația, a avut loc la Izmir.


Între timp, însă, e clar că lucrurile s-au schimbat. Tot presa locală mai scrie că soțul lui Melike Ipek Yalova încă mai speră să o facă să se răzgândească. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton