Homepage  / Vedete / Vedete străine

Melisa Aslı Pamuk din „Dragoste infinită” revine anul acesta pe micile ecrane turcești

Melisa Aslı Pamuk din „Dragoste infinită” revine anul acesta pe micile ecrane turcești

de Redactia Tvmania

Actrița Melisa Aslı Pamuk, cea care a interpretat-o pe Asu în serialul „Dragoste infinită” (Kara Sevda) va începe în iulie filmările la nou nou serial care urmează să fie difuzat începând cu luna august de Kanal D Turcia.

Conform aksam.com.tr, producția se numește „Yeni Hayat”/ „O nouă viață” și este inspirată de filmul „The Bodyguard” (1992), cu Kevin Costner și Whitney Houston în rolurile principale. Partenerul Melisei va fi Serkan Çayoğlu, iar în serial vor mai juca micuța Nisa Sofiya Aksongur (9 ani), cea care a cucerit fanii din întreaga lume cu rolul din drama de pe Netflix „Miracol în celula 7”, dar și „Ipek Filiz Yazıcı” (pe care o vedeți la Happy Channel în „Ține-mă de mână!”)

În serialul „Yeni Hayat” Serkan Çayoglu („Sezonul cireșelor”) îl joacă pe Adem, un fost soldat care acum lucrează ca bodyguard pentru frumoasa Yasemin (Melisa Aslı Pamuk). Adem și fiica acestuia, Ece (Nisa Sofiya Aksongur), o vor cuceri pe Yasemin. Pentru rolul jucat de Melisa (de altfel primul principal din cariera ei) fuseseră luate în calcul și Elçin Sangu și Dilan Çiçek Deniz

.

Melisa Aslı Pamuk, născută în urmă cu 29 de ani în oraşul olandez Haarlem, a făcut modelling de la vârsta de 14 ani, şi a studiat pentru o perioadă Psihologia la Amsterdam. În 2011, a fost desemnată Miss Turcia, iar în actorie a debutat în 2004 cu un rol într-un film olandez. Pe micile ecrane de la noi aţi mai văzut-o în serialul „În dragoste şi în război”, iar după „Dragoste infinită” a mai jucat în „Çarpisma” alături de Kivanç Tatlitug. Melisa s-a despărțit anul trecut de actorul Tolga Sala („Putere şi glorie”) după 10 ani de relație.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton