Homepage  / Vedete / Vedete străine

Melissa Rauch din „Teoria Big Bang” a anunțat că este însărcinată. Dar le-a dat fanilor și o veste proastă

Melissa Rauch din „Teoria Big Bang” a anunțat că este însărcinată. Dar le-a dat fanilor și o veste proastă

de Redactia Tvmania

Melissa Rauch, cunoscută pentru rolul lui Dr. Bernadette Rostenkowski-Wolowitz în serialul „The Big Bang Theory”/„Teoria Big Bang”, difuzat în prezent la noi de postul Comedy Central, a anunțat că așteaptă un copil, scrie usmagazine.com.

Într-un material publicat pe site-ul Glamour.com, actrița de 37 de ani a recunoscut că este însărcinată. Rauch a preferat să spună „tot adevărul”: că aceasta nu este prima ei sarcină, ea suferind un avort în trecut.

„Aceasta este singura declarație cu privire la sarcină care nu mă face să mă simt ca o impostoare: „Melissa așteaptă primul ei copil. Este extrem de fericită, dar, ca să fie sinceră, având în vedere că a mai pierdut în trecut o sarcină, este destul de înspăimântată în acest moment la gândul că așa ceva s-ar putea întâmpla din nou”, a scris actrița, care a povestit totodată că a trecut printr-o depresie imediat după tragicul eveniment.

Melissa Rauch a ținut să precizeze totodată că termenul de „avort” poate fi ofensator pentru cineva care a pierdut un copil și s-a oferit să dea câteva sfaturi femeilor care au trecut prin aceeași experiență.

„Avortul merită să fie calificat drept cel mai dur termen medical care există. Pentru mine, asta implică o vină a femeii, ca și cum nu a știut cum să poarte sarcina și să aibă grijă de bebeluș”, a mărturisit actrița. Ea a mai explicat că aproximativ 15-20% dintre sarcini se încheie în acest fel, iar femeile nu pot face nimic ca să împiedice asta. „Cel mai important, fiți bune cu voi înșivă”, le sfătuiește Rauch pe cele care trec prin această traumă.

 

CITEȘTE ȘI:

Serialul „Teoria Big Bang” va continua cel puțin până în 2019

A fost anunțat și un spin-off al serialului „Teoria Big Bang”, „Young Sheldon”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton