Homepage  / Vedete româneşti

Mellina, despre colegele ei de la „Bravo, ai stil”: „Cea mai vocală este…”

Mellina, despre colegele ei de la „Bravo, ai stil”: „Cea mai vocală este...”
9

de Roxana Mirea,

Mellina a devenit cunoscută după ce a participat la Survivor România, acolo unde a făcut parte din echipa Războinicilor. În prezent, ea este concurentă la „Bravo, ai stil”, emisiune difuzată de Kanal D. Mellina a dezvăluit ce primire i-au făcut celelalte concurente. În plus, ea a mărturisit și care este concurenta cea mai slab pregătită pentru a face parte din show-ul „Bravo, ai stil”.

Mellina, dezvăluiri din culisele „Bravo, ai stil”

Mellina a intrat destul de recent în competiția „Bravo, ai stil” și a avut timp să își facă o părere despre toate concurentele. În cadrul interviului realizat de Irisha, transmis pe canalul de YouTube WOWnews, Mellina a vorbit și despre momentul în care și-a făcut apariția în platoul emisiunii de la Kanal D, dar și despre cum au primit-o colegele ei.

Fetele au fost foarte drăguțe cu mine, chiar m-au periat. Au fost atente cu mine, să mă lase puțin să mă obișnuiesc. A fost o primire umană”, a povestit Mellina, potrivit wowbiz.ro.

Fosta concurentă de la Survivor nu avea foarte multe cunoștințe în materie de modă, dar a acceptat provocarea de a participa în competiția despre stil din dorința de a învăța lucruri noi, dar și pentru a câștiga titlul de „Cea mai stilată Celebritate din România”.

Mellina-despre-colegele-ei-de-la-„Bravo-ai-stil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce spune Mellina despre colegele ei de la „Bravo, ai stil”

Mellina a fost provocată să spună ce părere are despre celelalte concurente de la „Bravo, ai stil”. La „Survivor România”, ea a avut un mic conflict cu Raluca Dumitru, care a anumitor la acea vreme „perversă” și „falsă”. După ce competiția din Republica Dominicană a luat sfârșit, cele două au vorbit și au rezolvat neînțelegerile. În ceea ce privește contextul „Bravo, ai stil”, Mellina susține că „cea mai vocală este Raluca”, atunci când vine vorba de susținerea argumentelor.

Despre celellate concurente are aceeași părere, și anume că nu se feresc să își exprime punctul de vedere.

Nu este niciuna reținută, dar au modalități diferite de a livra ceea ce vor să spună”, a declarat Mellina.

În plus, Mellina a mai spus și că cea mai slab pregătită din punct de vedere stilistic pentru a participa la o astfel de emisiune este Nicoleta.

Cea mai slabă din punct de vedere stilistic ar fi, dintre toate, până acum, Nicoleta. S-a rederesat în utlima perioadă, dar trebuie să o compar cu celelalte fete”, a mai afirmat Mellina, de la „Bravo, ai stil”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton