Homepage  / Televiziune

Mellina, eliminată de la „Bravo, ai stil”. „Am stat mai mult decât mă așteptam”

Mellina, eliminată de la „Bravo, ai stil”. „Am stat mai mult decât mă așteptam”
7

de Roxana Mirea,

Mellina a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebries”. În Gala Rock'n Roll, concurentele au strâns note destul de mari din partea juraților, Viviana Sposub și Ruxi fiind cele care au luat cinci pe linie. Însă, la finalul serii, una dintre concurente a trebuit să părăsească competiția. Care a fost reacția Mellinei când Ilinca Vandici a anunțat-o că aventura „Bravo, ai stil” s-a încheiat pentru ea.

Mellina, eliminată de la „Bravo, ai stil”

În Gala de sâmbătă a emisiunii „Bravo, ai stil”, Ruxi s-a clasat pe primul loc, fiind urmată de Viviana Sposub în ceea ce privește votul publicului. Ruxi a votat-o spre eliminare pe Viviana, iar concurenta a votat-o la rândul ei pe Raluca Dumitru. Cele trei concurente aflate în pericol de eliminare au fost Raluca Dumitru, Amna și Mellina.

Mellina a avut cel mai mic procentaj, mai exact 2.9%, așadar a fost eliminată de la „Bravo, ai stil”.

C’est la vie. Nu este nicio problema. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere. Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic…O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început mi-a fost frica de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba. A fost o experiență deosebita. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebita”, a spus Mellina, potrivit kanald.ro.

Mellina-eliminata-de-la-„Bravo-ai-stil.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mellina, după eliminarea de la „Bravo, ai stil”

După ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil”, Mellina le-a transmis un mesaj celor care au susținut-o în cadrul competiției. Aceasta a spus că îi pare rău că a ieșit din competiție, însă se bucură că a avut ocazia să aibă parte de o astfel de experiență.

„That’s All Folks 🙏🏻

Îmi pare rău că am ieșit de la @bravoaistil, dar nu sunt supărată. Mă bucur că am avut prilejul să le întâlnesc pe colegele mele minunate, juriul și pe oamenii mișto din spatele camerelor. Mi-a plăcut la nebunie munca titanică de care a fost nevoie în aceste luni care m-a obligat să devin o persoană foarte disciplinată. Am clădit noi prietenii și am învățat foarte multe, așa că mă consider câștigată.

O călătorie interesantă! I would do it again ! 😅

Mult spor și putere de muncă colegelor mele și oamenilor din spatele camerelor. iar vouă vă mulțumesc tare de tot că m-ați susținut! 💙”, a scris Mellina pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton