Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO: Vești despre “Suleyman Magnificul”. Meryem Uzerli a fost înlocuită cu Vahide Gördüm

FOTO: Vești despre “Suleyman Magnificul”. Meryem Uzerli a fost înlocuită cu Vahide Gördüm

de Redactia Tvmania

Fanii actriţei de origine turco-germană Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe Hurrem în “Suleyman Magnificul” aproape trei sezoane, au sperat, până în ultimul moment, că aceasta îşi va reveni în urma depresiei de care suferă şi că se va întoarce la filmări.

Din păcate nu a fost aşa, iar producătorii s-au ţinut de cuvânt şi au înlocuit-o pe Meryem (29 de ani), modificând scenariul în ultimele episoade ale sezonului al treilea. Acţiunea a fost mutată peste 15 ani, iar noua Hurrem, mai îmbătrânită, apare începând cu episodul 103.

Cine îi va da viaţă lui Hurrem

Cea care a fost aleasă să-i dea viaţă este Vahide Gördüm, o actriţă foarte apreciată de critici, însă nu şi de fanii serialului “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, care va reveni la toamnă, la Kanal D, cu sezonul al treilea.

[imagebrowser id=1309]

Conform wowbiz.ro, mai mulţi admiratori ai lui Meryem au început să posteze tot felul de mesaje pe Internet contra noii Hurrem spunând:

“Nu ne place! O vrem înapoi pe Meryem. Noi nu suntem doar admiratori ai lui Meryem Uzerli. Noi trăim prin ea. “Suleyman Magnificul” este mai mult decat un show pentru noi. Serialul acesta ne-a schimbat vieţile”.

În tot acest timp, Meryem continuă să se trateze într-o clinică din Germania, alături de ea fiind familia şi iubitul ei, Can Ateş.

Vahide Gördüm (48 de ani) este o cunoscută actriţă de teatru şi film, originară din Izmir, Turcia. Ea este căsătorită cu coleg de breaslă, Altan Gördüm şi au împreună o fiică pe nume Alize, în vârstă de 19 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton