Homepage  / Vedete

Meryem Uzerli din “Suleyman Magnificul” a vrut să se sinucidă

Meryem Uzerli din “Suleyman Magnificul” a vrut să se sinucidă

de Redactia Tvmania

Se pare că povestea expresivei actriţe de orgine turco-germană Meryem Uzerli se apropie cumva de cea a sultanei Hurrem, pe care o interpretează ireproşabil în serialul de la Kanal D, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.

Meryem a povestit, de curând, cât de greu i-a fost în perioada în care a renunţat la serialul care a făcut-o celebră, şi, în acelaşi timp, s-a despărţit de iubitul ei, afaceristul Can Ateş.

Meryem nu a mai făcut faţă oboselii de pe platouri (filma în jur de 12 ore pe zi, şase zile pe săptămână) şi nici zvonurilor (care s-au dovedit a fi adevărate) că iubitul ei a înşelat-o. Drept urmare, a căzut în depresie.

“Cireaşa de pe tort” a fost însă reacţia lui Can când a aflat că a rămas însărcinată.

“Am deja doi copii, nu îl mai vreau şi pe al treilea. Dă-l afară!”, i-ar fi spus acesta lui Meryem.

Actriţa a fost îngrozită când a auzit acest lucru şi s-a gândit să-şi pună capăt zilelor: “A fost oribil. Nu voiam decât să se termine odată tot coşmarul ăsta. Eram terminată. Am vrut să mă sinucid. Credeam că daca voi face gestul acesta, voi scăpa de toată suferinţa, voi fi, în sfârşit, liberă”, a spus Meryem, citată de enational.ro.

Urmărit non-stop de paparazzi, Can Ateş a ales, până acum, să nu răspundă unor întrebări precum “Ai vizitat-o pe Meryem?” sau “Ştii că e însărcinată?”.

Va avea o fetiţă

Susţinută de fani şi de prieteni, actriţa în vârstă de 30 de ani şi-a adunat forţele, s-a internat într-o clinică din Germania, iar acum, susţinută de familia ei, aşteaptă să-şi ţină în braţe fetiţa, care se va naşte la începutul anului viitor.

De asemenea, ea declarat că nu va renunţa la cariera ei şi că, imediat după ce va naşte, va începe să studieze ofertele producătorilor, care au venit în ciuda faptului ca a renunţat să mai facă parte din distribuţia celebrului serial turcesc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton