Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meryem Uzerli, din “Suleyman”, e speriată că va fi mamă singură

Meryem Uzerli, din “Suleyman”, e speriată că va fi mamă singură

de Redactia Tvmania

Frumoasa interpretă a sultanei Hurrem din serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” (Kanal D), care a devenit pentru prima oară mamă pe 10 februarie, este un pic speriată că va trebui să-şi crească singură fetiţa, pe Lara Uzerli.

Fostul ei iubit, Can Ateş, care i-a cerut să avorteze, pe motiv că mai are copii, nu a venit în Germania să o recunoască pe Lara.

Meryem a acordat un interviu pentru o revistă din Germania, ţara sa de origine, în care a dezvăluit că pentru ea, faptul că e mamă singură este o mare provocare, dar şi că îi este puţin teamă. Actriţa în vârstă de 30 de ani a mărturisit însă că părinţii sunt cei care o vor ajuta să treacă cu bine peste toate obstacolele, aşa cum s-a întâmplat şi la sfârşitul anului 2013, când tot ei au fost cei care au sprijinit-o să depăşească cea mai grea etapă din viaţă şi din carieră.

După depresia şi despărţirea de partenerul infidel, Can, Meryem a luat hotărârea să se retragă din serialul de succes “Suleyman Magnificul” şi să se interneze într-o clinică din Germania, unde a aflat că a rămas însărcinată.

Imediat ce îşi va reveni după naştere, Meryem se va întoarce pe platourile de filmare, într-un proiect de mare amploare, în care va da viaţă Sultanei Kösem. Serialul va fi produs de cei care au realizat “Suleyman”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton