Homepage  / Disney Plus

Ce mai face Meryem Uzerli („Suleyman Magnificul”). Frumoasa actriță a semnat cu Disney+ pentru un nou serial

Ce mai face Meryem Uzerli („Suleyman Magnificul”). Frumoasa actriță a semnat cu Disney+ pentru un nou serial
4

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță Meryem Uzerli (38 de ani) a semnat cu cei de la Disney+ pentru a juca într-un serial, anunță televizyongazetesi.com. Producția va spune povestea unei femei care se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea (subiect mai puțin abordat la turci).

Platforma de streaming online Disney+ se va lansa atât la noi, cât și în Turcia, pe 14 iunie, iar telespectatorii o vor putea vedea pe Meryem jucând alături de tânărul actor Mert Yazıcıoğlu (28 de ani). 

„Ru”, serial turcesc Disney Plus

Serialul se va numi “Ru”, iar filmările vor avea loc în regiunea turcească Urla. În prim-planul poveștii se află Uzer (personajul interpretat de Mert), un tânăr care luptă să o facă bine pe mama sa bolnavă de cancer.

Destinul i se schimbă când o cunoaște pe Reyan (Meryem), patroana restaurantului Ru, mai mare cu 10 ani decât el. Între cei doi se naște o dragoste interzisă.

Reyan nu doar că este mai mare decât Uzer, dar este și căsătorită, așa că cei doi îndrăgostiți vor avea de înfruntat răutățile celor din jur.

Mert Yazıcıoğlu (care se iubește în realitate cu actrița Afra Saraçoğlu) și-a arătat deja la Netflix talentele actoricești. El are un rol principal în serialul cu adolescenți “Iubirea: Curs pentru începători” (“Love 101”), ajuns la sezonul al doilea.

Pe micile noastre ecrane el a fost văzut în serialul “Trandafirul negru”.

După succesul obținut cu producția de epocă “Suleyman Magnificul” (2011-2013), în care i-a dat viață sultanei Hurrem, Meryem Uzerli a apărut în foarte puține seriale turcești.

A fost protagonista serialului “Regina nopții” (2016) și a jucat câteva episoade în producția “În bătaia inimii” (2017), ambele difuzate și la noi.

Meryem Uzerli 278643469_782725459367678_3837524582374190990_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În ultimii ani Meryem s-a dedicat cinematrografiei, dar și campaniilor publicitare. Actrița a știut să profite din plin de pe urma succesului dobândit cu “Suleyman Magnificul”.

Deși locuiește la Berlin, unde își crește cele două fetițe, pe Lara, de 8 ani, și pe Lily, de 1 an, Meryem zboară în toată lumea pentru a-și onora contractele de publicitate la bijuterii, creme, produse de machiaj sau îmbrăcăminte.

Doar în ultimele săptămâni a fost prezenta la o gală organizată de publicația “Time” în Dubai, dar și la o ședință foto la Paris. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton