Homepage  / Vedete

Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

de Redactia Tvmania

Finalul anului vine cu o surpriză de proporții:  Meryem Uzerli, actrița care o interpretează pe Hurrem în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” s-a îndrăgostit din nou, după despărțirea de omul de afaceri Can Ates; de această dată de fostul coleg de platou, actorul Ozan Guven, interpretul maleficului Rustem.

Meryem Uzerli a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzi ținându-se de mână cu fostul său coleg de platou, Ozan Guven. Prinși asupra faptului, aceștia și-au separat mâinile și au încercat să se îndepărteze în grabă. Momentul de panică nu a durat însă mult.

Ozan Guven s-a apropiat de Meryem Uzerli și i-a pus mâna în jurul umerilor, iar Meryem și-a trecut mâna în jurul taliei iubitului ei.

La intrebarea reporterului “De cât timp sunteți împreună?”,  aceștia au râs și nu au dat niciun răspuns. Apoi, cei doi îndrăgostiți au intrat în casa lui Ozan Guven.

Postul Kanal D va relua serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” începând cu primul sezon din data de 3 ianuarie 2015.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton