Homepage  / Seriale

Meryem Uzerli n-are succes cu noul ei serial

Meryem Uzerli n-are succes cu noul ei serial

de Redactia Tvmania

Revenirea pe micile ecrane din Turcia a lui Meryem Uzerli nu a fost una de succes. Cel mai recent proiect al frumoasei actriţe, care i-a dat viaţă sultanei Hurrem în serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, nu a fost bine primit de către public. Serialul „Gecenin Kraliçesi” (în traducere „Regina nopţii”), în care Meryem joacă alături de Murat Yildirim („Dragoste şi pedeapsă”, „Asi - Împotriva destinului”) şi Uğur Polat (cunoscut actor de teatru şi film, născut la Istanbul) are audienţe mici, de aceea, va fi anulat.

meryemnn
Producţia, transmisă de postul Star TV, a debutat pe 12 ianuarie şi a ajuns, în prezent, la episodul al optulea. Producătorii nu au anunţat nimic oficial, însă mai multe site-uri turceşti spun că serialul se va opri la episodul al 13 lea, acesta urmând a fi difuzat la începutul lunii aprilie. Vestea bună e că povestea nu se va termina brusc, ci va exista un deznodământ logic.

bazar meryem
Meryem se află pe coperta cel mai recent număr al revistei „Harper’s Bazaar”, ediţia turcească, alături de Ozan Güven, fostul ei iubit. Cei doi promovează filmul „Annemin Yarasi”, în care au jucat anul trecut alături de un alt coleg de-al lor din „Suleyman”, Okan Yalabik.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton