Homepage  / Vedete

Meryem Uzerli nu o duce chiar bine: s-a despărțit iar de iubit

Meryem Uzerli nu o duce chiar bine: s-a despărțit iar de iubit

de Redactia Tvmania

În loc să bată clopetele de nuntă, s-a despărţit. În loc să se întoarcă pe tv într-un serial celebru, stă departe de micul ecran. E clar, toamna aceasta nu e chiar una fericită pentru Meryem Uzerli, pe care noi o putem revedea în „Suleyman Magnificul”, aflat la a doua difuzare la Kanal D.

meryem-uzerli

„Nu reuşesc să găsesc bărbatul potrivit şi întotdeaună rămân singură să înfrunt consecinţele alegerilor mele”, a declarat săptămâna trecută actriţa de 33 de ani, citată de haberturk.com. Cuvintele lui Meryem, care foarte rar acceptă să vorbească de viaţa personală, ar fi fost îndreptate, potrivit sursei, către tatăl fetiţei sale de doi ani, Lara, un om de afaceri care nu a vrut niciodată să audă de copilul său.

Cu aceeaşi ocazie, Meryem a confirmat şi că s-a despărţit recent de Alp Özcan, un afacerist cu care avea o relaţie din 2015 şi care o ceruse de nevastă în vară. Zvonurile despărţirii au apărut prima dată în septembrie, când actriţa a şters toate pozele cu iubitul de pe conturile ei de socializare.

sursa foto: www.instagram.com/meryemuzerlimeryem

sursa foto: www.instagram.com/meryemuzerlimeryem

Profesional, Meryem bătuse palma să apară toamna aceasta în sezonul nou al unui serial cu mare trecere în Turcia, „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, însă, scrie ntv.com.tr, actriţa s-ar fi răzgândit pe ultima sută de metri (nu banii ar fi fost problema – 50.000 de lire turceşti pe episod ar fi primit Meryem, ci faptul că personajul ei nu ar fi suficient de important în povestea cu mafioţi).

Şi totuşi, nu e dracul atât de negru. Meryem Uzerli rămâne una dintre cele mai frumoase şi căutate actriţe din Turcia, cu numeroase apariţii la gale sau în clipuri publicitare. De curând, şi-a lansat propria gamă de produse cosmetice şi, potrivit unei postări de pe Instagram, ar fi început lucrul la un film artistic alături de Özcan Deniz (Kahraman din „Ziua în care mi s-a scris destinul”).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Meryem Uzerli revine pe micile ecrane turceşti

Meryem Uzerli, în rochie de mireasă pentru cel mai recent serial al ei

Meryem Uzerli n-are succes cu noul ei serial

Meryem Uzerli n-are noroc şi pace

Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

Meryem Uzerli, din „Suleyman Magnificul”, şi-a sărbătorit fetiţa

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton