Homepage  / Știri

Meryem Uzerli revine pe micile ecrane turceşti

Meryem Uzerli revine pe micile ecrane turceşti

de Redactia Tvmania

Presa turcă scrie că frumoasa din „Suleyman Magnificul” ar avea un nou proiect pentru toamna aceasta, un serial în a cărui echipă se va integra.

meryem-uzerli

Este vorba despre „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, povestea unui afacerist care intră în lumea mafiei, dar apoi face o înţelegere cu guvernul Turciei.

Producţia a debutat în septembrie 2015, este considerată în Turcia un succes şi continuă cu un nou sezon toamna aceasta, dar are o problemă: protagoniştii Oktay Kaynarca şi Deniz Çakır (pe ea telespectoatorii români o ştiu din „Iffet”) au început o relaţie amoroasă pe platourile de filmare, care s-a terminat însă în primăvară. Ca şi în „Bahar: Viaţă furată” (încă un exemplu că afacerile şi plăcerea nu se amestecă bine în lumea serialelor), Deniz a anunţat în vară că părăseşte producţia, care va continua însă cu Oktay Kaynarca şi cu… Meryem Uzeli în rolul noii iubite a personajului acestuia.

Meryem, care personal se află într-un moment frumos al vieţii sale, are astfel şanse să îşi repare şi traseul profesional, relativ tulburat după ce proiectul ei anterior, „Gecenin Kraliçesi”, serial cu buget uriaş, în care a jucat alături de Murat Yildirim, s-a terminat dezamăgitor de repede în primăvară, din cauza audienţelor mici.

Potrivit site-ului gecce.com, Meryem Uzeli va primi 50.000 de lire turceşti pe episod pentru „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” , adică 200.000 de lire turceşti pe lună.

Citește și:

Meryem Uzerli, în rochie de mireasă pentru cel mai recent serial al ei

Meryem Uzerli n-are succes cu noul ei serial

Meryem Uzerli n-are noroc şi pace

Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

Meryem Uzerli, din „Suleyman Magnificul”, şi-a sărbătorit fetiţa

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton